Svibanj 20, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Nakon rasprodanog koncerta u Saxu, Kuzma & Shaka Zulu u klubu Boogaloo

Kuzma & Shaka Zulu Foto Nikola Knežević

Za njihov nastup uvijek se traži ulaznica više, a tako je bilo i u Saxu u subotu, 9. ožujkaRasprodani klub majstori s mora natopili su znojem, hitovima i vrhunskom atmosferom. Drugačiji ishod i nije bio za očekivati. Kuzma & Shaka Zulu prošle su godine obilježili 25 godina karijere i trenutno proživljavaju drugu mladostRasprodani koncerti, singlovi na HR Top 40 listi“Best of” izdanje – doktori puknuća na putu su prema vrhu.

 

U Saxu su blizu dva sata redali hitove koje publika zna naizust. Izdvojit ćemo samo neke: “Lito ide mala”, “Party (Ruke gore)”, “U mojoj ulici”, “Majstori sa mora”, “Naloži do kraja MP3″, “Puknuta ekipa”. Osnovani 1993. godine iza sebe imaju četiri albuma“Prva liga”, “Lito ide mala”, “Idemo na more” i “Di ćemo večeras”, a na koncertu u Saxu najavili su i novi studijski album. Posljednje singlove, “Ljeto” i “Opet je zima” publika je odlično prihvatila i nema sumnje da će i album biti sve ono što od ovih hitmejkera možemo očekivati.

 

Kuzma & Shaka Zulu i Zagreb vole se javno, a 12. travnja u klubu Boogaloo očekuju vas samo dobre vibracije i ples do zore.

Album “The Best of Collection” možete kupiti po cijeni od 49 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa

Piše M.T Foto: Nikola Knežević

About The Author

Related posts