Srpanj 14, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Nakon prepune Arene za Velentinovo , kraljica novih ljubavi Nataša Bekvalac i dobre zabave stiže u Zagreb

Natasa Bekvala_SBP

Najpoznatiju regionalnu zvijezdu, Natašu Bekvalac, krasi izvanredan smisao za humor te slovi za najduhovitiju pjevačicu među kolegicama i kolegama, a mnogi će upravo Natašu imati prilike slušati već u petak, 21. veljače u zagrebačkom popularnom mjestu zabave, klubu H20.

Natasa Bekvalac_SBP
image-183093

U do posljednjeg mjesta ispunjenoj Areni na samo Valentinovo, pjevačica je priredila pravi glazbeno – scenski spektakl koji se već danima prepričava. Tokom proba za koncert u Štark Areni pjevačici je pozlilo. Iscrpljenost i umor utjecali su na njeno zdravlje, no iako se mjesecima naporno pripremala za svoj najvažniji događaj u godini, Nataša uzbuđeno najavljuje idući koncert pred zagrebačkom publikom u klubu H2O kojem se neizmjerno veseli.

H2O_klub_SBP
image-183094

Osim zbog svoje karijere, Nataša je javnosti postala iznimno draga, simpatična i zanimljiva zbog šala i izjava koje izgovara na svoj račun. Stoga ne sumnjamo kako u omiljenom mjestu zabave neće nedostajati dobrog humora, ljubavnih hitova i balada.

Natasa Bekvalac_SBP
image-183095

Klub H2O svoju vjernu publiku ne prestaje oduševljavati. Od siječnja pa sve do 13. lipnja mnogi posjetitelji imaju priliku odvesti se kući u najnovijem automobilu Seat Ibiza, osvojiti put u Makarsku gdje će doživjeti nezaboravan provod ili pak uživati u jednogodišnjoj propustnici za mnoge zanimljive koncerte i glazbeni program. Novitetima ovdje nije kraj, klub H2O uz promjenu vizualnog identiteta i novim programskim sadržajima, oduševljava i novim suradnjama poput one s poznatim hrvatskim dizajnerom Ivicom Skokom koji je kreirao radne uniforme za osoblje kluba.

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts