Prosinac 12, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Nakon 6-godišnje borbe s teškom bolešću preminula supruga omiljenog holivudskog negativca

Vinnie Jones i Tanya Jones ss

Umirovljeni velški nogometaš i holivudski glumac Vinnie Jones proživljava najteže trenutke.

Naime, 54-godišnjem glumcu preminula je voljena supruga Tanya Jones u 53. godini života nakon godina borbe s rakom.

Tužne vijesti potvrdio je glumčev glasnogovornik, kao i to da je preminula u svom domu u Los Angelesu okružena obitelji. “Vinnie i ostatak obitelji mole za privatnost dok prolaze kroz ovo teško razdoblje”, stoji u priopćenju.

Podsjetimo, par se vjenčao davne 1994. godine u Watfordu, a Vinnie je prethodno bila u braku s nogometašem Steveom Terryjem s kojim ima kćer.

2013. godine i njemu i supruzi dijagnosticirani su melanomi. Do njezinog stanja navodno su doveli lijekovi koje je koristila nakon što je napravila transplantaciju srca prije više od tri desetljeća, a čak se dva puta liječila od raka vrata maternice.

Glumac je tada često u intervjuima isticao kako ne zna što bi bez podrške svoje supruge u teškim trenucima, jer je rak definitivno najstrašniji protivnik kojeg je ikad imao ispred sebe. Par ima kćer Kaley Jay, a glumac iz prethodne veze ima i sina Arona.

Vinnieja publika uglavnom pamti po ulogama negativaca zbog fizičkog izgleda, a zanimljivo, iako se nikada nije školovao za glumca, glumio je u više od 30 filmova, čak i s velikim zvijezdama poput Brada Pitta i Jasona Stathama.

Otkrio je kako još uvijek ne misli prestati glumiti, a spominjao je i kako cilja na Oscara.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, instagram

About The Author

Related posts