Rujan 23, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Najveća regionalna turneja #samoljubav i Tony Cetinski u Mostaru!

Tony Cetinski foto Paolo Gentilini

Ova godina, definitivno je u znaku Tonyja CetinskogUspjesi se nižu jedan za drugim, od nagrada za najboljeg izvođača, pa sve do najslušanijih pjesama u radijskom eteru.

Glazbenik na sve to, zahvaljuje onako kako godinama najbolje radi i onime što najviše voli – pjevanjem i druženjem sa svojom vjernom publikom.Njegova regionalna turneja #samoljubav, rezultat je tridesetogodišnje karijere, rada, ali i neupitne upornosti. Svime navedenim još je jednom potvrdio, zašto je toliko godina na samome vrhu.

Nova ‘glazbena stanica’ Tonyja Cetinskog i njegove ekipe, tako će biti Mostar, točnije SC Kantarevac, u petak 12.07.Iako do koncerta ima nešto manje od dva mjeseca, sudeći po dosadašnjem iznimnom interesu za koncerte u sklopu turneje #samoljubav, ne sumnjamo kako će se i za Mostar tražiti mjesto više.

Tony Cetinski  Foto Paolo Gentilini
image-163023

Svoju ulaznicu već danas možete kupiti na https://www.kupikartu.ba/karte/event/4298/tony-cetinski-mostar ili na prodajnim mjestimaMepas Mall Mostar, Poslovnice Globtoura (Široki Brijeg, Posušje, Međugorje, Ljubuški, Čapljina, Tomislavgrad, Nevesinje i Trebinje).

 Spomenuta turneja je dugoočekivana koncertna priča, koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Cijela ekipa predvođena Tonyjem, uložila je veliki trud u sve, kako bi bili što bolji, originalniji, produkcijski svježiji.

 

Piše M.T   Foto Paolo Gentilini

About The Author

Related posts