Svibanj 28, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Najuspješnija hrvatska sportašica Sandra Perković u kampanji za Kalodont

Sandra Perkovic_1

Prekrasan i blistav osmijeh otvara sva vrata (zaista može učiniti čuda). Nasmiješene osobe izgledaju ljepše, privlače pozitivnu energiju i zrače posebnim samopouzdanjem. Toga je svjesna i naša najuspješnija sportašica, Sandra Perković, koja sa širokim osmijehom svladava sve obaveze i postiže vrhunske sportske rezultate. Upravo zato, Sandra je izabrana da bude zaštitno lice Kalodonta, kultne marke čiji je naziv postao sinonim za sve zubne paste na tržištu.

Sandra Perkovic_2
image-87167

„Otkako sam se počela baviti sportom i putovati na razna natjecanja diljem svijeta, susrećem i upoznajem brojne ljude. Iako nismo s istih govornih područja, upravo je osmijeh univerzalni jezik koji svi razumijemo. Zdravi i blistavi zubi jako su mi bitni i zato koristim Kalodont, jer osmijeh koji pošalješ u svijet, uvijek ti se vrati“. – ističe Sandra.

Vrhunska kvaliteta, dragocjeni sastojci, dugogodišnje iskustvo, najnovija tehnologija, znanje i iskusni stručnjaci tajna su uspjeha Saponije koja, baš poput Sandre, sve što dotakne pretvara u zlato. Vodeći inovatori Saponia Instituta razvili su nove formulacije Kalodont pasti za zube, koristeći visokovrijedne aktivne sastojke i dugogodišnja znanja s područja oralne higijene, kreirajući tako proizvode potpuno usklađene s aktualnim trendovima.

Sandra Perkovic_1
image-87168

Nova profesionalna  linija Oral care specialist uključuje proizvode s originalnom Kalodont formulom (Kalodont Multi Repair, Gum Protection, Aquaminerals White, White & Natural). Kalodont je razvijen na način da pruža potpunu, dugotrajnu zaštitu zubi i usne šupljine, obnavlja prirodnu ravnotežu te ostavlja osjećaj čistoće i svježine u ustima. Proizvodi su namijenjeni osviještenim osobama koje brinu o zdravlju zubi, ali i o zdravom načinu života te znaju da su lijep osmijeh i zdravi zubi prvi korak ka samopouzdanju.

Piše D.T. Foto Maja Kljaić

About The Author

Related posts