Lipanj 07, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Najslavnija preljubnica na svijetu otkrila pogled na obline kojima je otela dečka bliskoj prijateljici

Jordyn Woods

Bujna američka ljepotica Jordyn Woods karijeru je stvorila na bliskom prijateljstvu s Kylie Jener i obitelji Kardashian. Kardashianke su joj plaćale estetske operacije, kupovale skupocjene krpice i obasipale pažnjom, a ona im je vratila na najgori mogući način – spetljala se s Tristanom Thompsonom. U trenutku kada je Jordyn poklekla strastima i predala se Tristanu on je još službeno bio u vezi s Khloe Kardshian, majkom njegove kćerkice True.

Kada je svijet saznao za aferu Jordyn se našla na udaru medija i kritika zbog izdaje svoje prijateljice, a tabloidi su je etiketirali kao najslavniju preljubnicu na svijetu. Mjesecima kasnije, ispostavilo se kako je Jordyn zapravo profitirala od cijele situacije, jer joj je silna medijska pozornost donijela i pozamašne iznose na bankovnom računu, a njezina je linija kozmetike postala pravi hit.

Jordyn Woods.png2
image-174077

Ova je plus-size manekenka tako nastavla paliti i žariti bez obzira na to što je izgubila potporu Kardashianki. Na premijeri filma “Gemini Man” s Willom Smithom u glavnoj ulozi, Jordyn se pojavila u kratkoj haljinici koja je otkrila sve njezine čari. Bujne grudi i raskošni bokovi ove dame nisu nikoga ostavili ravnodušnim, a mnogi su primijetili i kako joj je materijal haljine koji se zlatno presijavao savršeno naglasio tamnu put.

No, iako je izgledala senzacionalno, Jordyn je haljinica zadavala i probleme. Naime, bila je toliko kratka da ju je ljepotica neprestano morala potezati prema dolje ne bi li sakrila svoja najintimnija mjesta tijela.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, instagram

About The Author

Related posts