Veljača 26, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Najslavnija lezbijka i neodoljivi zavodnik žena imaju zajedničku bivšu curu, sve otkrili pred kamerama

Ellen DeGeneres i Brad Pit

Ellen DeGeneres u svom je slavnom showu ugostila Brada Pitta, dugogodišnjeg prijatelja s kojim dijeli i mnoge zabavne anegdote iz prošlosti. Glumac i komičarka tako su pred gledateljstvom podijelili i poneki sočan detalj iz svoje prošlosti, a jedna je zgoda posebno oduševila publiku.

Naime, Ellen je upitala Brada koliko se dugo oni zapravo poznaju, na što je on odgovorio da svoje prvo sjećanje nje veže uz party na kojem ju je gledao kako se upucava njegovoj tadašnjoj djevojci.

Ellen DeGeneres i Brad Pit
image-171871

“Sjećam te se s vrtne zabave Melisse Etheridge na kojoj si se upucavala mojoj djevojci!” ispalio je Brad iskreni odgovor te dodao kako je bio jako polaskan.

Iako slavni dvojac nije otkrio o kojoj se mladoj dami radilo, Brad je 80-ih i 90-ih, kada je upoznao Ellen, bio romantično povezivan s Juliette Lewis i Robin Givens, a on sam je tada bio tek na početku svoje karijere.

Ellen je na Bradovo sjećanje odvratila u vrckavom tonu rekavši mu kako misli da je hodala s još jednom njegovom djevojkom – no ni tog puta nije željela otkriti o kome se radi, već mu je rekla kako će o tome pričati kada se kamere ugase.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot

About The Author

Related posts