Lipanj 03, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Najseksi ljetni festival Allure Music Festival u klubu Kalypso samo uz ženske note!

allure

Od 21. do 23. srpnja u klubu Kalypso na plaži Zrće, predstavit će se najseksi festival ovog ljeta, Allure Music Festival, koji stavlja žene u središte priče ovog privlačnog glazbenog iskustva. Naime, sve DJ-ice, plesačice, hostese, promotori i ostali artisti biti će isključivo žene!

Pridružite se ovom seksi putovanju i doživite glazbenu senzaciju na kojoj su duhovnost, senzualnost i zavođenje uz iskru dobre glazbe kombinirani u nezaboravno ljetno iskustvo. Pred brojnom publikom kluba Kalypso, predstavit će se neke od najboljih i najseksi DJ-ica na sceni.

allure
image-27782

DJ Mari Ferrari, najseksi DJ-ica 2014 – DJ Seherezade, DJ Dea, Glia, Playboy zečica i globalno popularna DJ zvijezda Viktoria Metzker, DJ Lady Dee, Manatea i resident DJ-ica kluba Pache Ibiza – B. Jones, kao DJ zvijezde festivala, Amadeea na električnoj violini i plesačice iz plesne skupine High Heels High Hopes, pripremaju pravi spektakl u Kalypsu. Više o događaju možete pogledati na www.allure-music-festival.com i na www.kalypso-zrce.com.

Piše D.T. Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts