Svibanj 28, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Najnoviji hrvatski film uz koji ćete puknuti od smijeha

1. Ufuraj se i pukni_

Sinoć je u Kaptol Boutique Cinema održana svečana premijera najiščekivanije komedije godine – ‘Ufuraj se i pukni’. Riječ je o prvom varaždinskom dugometražnom igranom filmu redatelja Ljubomira Kerekeša, koji je nastao prema scenariju istoimene i izuzetno uspješne predstave Kerekesh Teatra, koja je odavno osvojila srca gledatelja, a sama činjenica da je odigrana više od 120 puta po Hrvatskoj, govori sve. Radi se o prvom filmu nagrađivanog i poznatog hrvatskog glumca i kazališnog, a sada i filmskog redatelja Ljubomira Kerekeša.

Jan i Ljubomir Kerekes, Zoran Pribicevic
image-158495

Radnja filma odvija se u Varaždinu gdje glumci na humorističan način prikazuju odnose, emocije, uspone i padove, neka svoja razmišljanja i viđenja. Uz Ljubomira i Jana Kerekeša,  u filmu se pojavljuju i Zoran Pribičević, Mirela Brekalo, Ana Begić Tahiri, Hana Hegedušić, Žarko Potočnjak, Draško Zidar, Goran Grgić, Darko Janeš, Matko Knešaurek, Mirela Videk, Sara Ipša, Tanja Pavlović, Marko Hergešić, Zdravko Pomper te više od pedeset statista.

Svečanu premijeru osim glumaca iz filma nisu propustili niti Sandra Bagarić, Senka Bulić, Lana Gojak, Iskra Jirsak, Mada Perišić te Mario Valentić.

Nakon svečane premijere glumci su se ugodno družili s publikom uz pivicu, što je izazvalo opće oduševljenje publike. Ljubomir i Jan Kerekeš su se odlučili na nesvakidšanju promociju filma. Ideja je da publika s glavnim glumcima filma provede vrijeme u druženju, zezanciji i da još pri tome popiju koju pivicu u ležernoj atmosferi.  Naime, nakon završenih projekcija filma ‘Ufuraj se i pukni’, glumci su odlučili provesti ugodno vrijeme s publikom, a prije same projekcije, upravo će oni biti ti, koji će vas dočekati i pregledati vaše kinoulaznice, naravno, nasmijavajući vas bez fige u džepu. Svaki će grad u kojem je planirana projekcija, imati svoj termin i mjesto druženja, o čemu će više informacija, kao što su prostor i vrijeme, biti objavljeni na službenim Facebook profilima Kerekesh Teatara

Jan i Ljubomir Kerekes
image-158496

Simpatična radnja u koju nas uvode braća Prišt, Kruno (Jan Kerekeš) i Krešo (Zoran Pribičević), pripremaju se za prijemni ispit Akademije dramske umjetnosti. Radnja filma odvija se u Varaždinu, odakle braća kreću u svoju nemoguću misiju, točnije, put im je prosut trnjem, ali oni ne odustaju od zvijezda. Kako se u jedan dan pripremiti za prijemni ispit, a da neke stvari ne pođu po zlu, ne znaju ni glavni glumci, ali uz pomoć susjeda Črčeka (Ljubomir Krerekeš), koji je jedan jako razgovorljiv i specifičan lik, braća Prišt se nadaju da će njihova izvedba na prijemnom biti uspješna. Iako se čini da ništa nije na njihovoj strani, film na humorističan način prikazuje odnose, razmišljanja, emocije, uspone i padove, te konačno sam dan odluke.

2. Ufuraj se i pukni
image-158497

Ovu komediju snimanu skoro po istinitom događaju u distribuciji Blitza pogledajte u kinima od 04. travnja 2019. godine. Ako vam je dosta drame u životu, tragedije u novinama i politike na televiziji, onda morate pogledati ovaj film. Više informacija kao i kupnja ulaznica moguća je na blagajnama CineStar kina ili online na: Turneja filma Ufuraj se i pukni

Foto: Bojan Zibar

About The Author

Related posts