Rujan 26, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Najnježnija kraljevska pusa: Objavljena dosad neviđena snimka mame Meghan i malenog Archieja

Meghan Markle i princ Harry

Britanski ITV odlučio je usrećiti svijet i brojne fanove kraljevske obitelji te snimiti dokumentarac o putovanju Meghan i princa Harryja u Afriku.

Kraljevska tura omiljenog para fascinirala je javnost, a svaki njihov potez promatran je s najvećom pozornošću. Fotografije osmijeha malenog Archieja obišle su svijet, a svi su komentirali i modne odabire mame Meghan.

Sada će pak gledatelji imati priliku vidjeti dosad neviđene snimke i trenutke iza kamere, a najintimniji i najslađi trenutak vjerojatno će biti onaj u kojem Meghan daje pusu svom sinčiću. Naime, prvi trailer dokumentarca pokazuje Meghan kako nježno ljubi Archieja dok ga Harry zaštitnički drži u rukama. Sretna obitelj nikada nije izgledala ljepše.

Meghan Markle i princ Harry
image-174844

Scena u kojoj Meghan ljubi Archieja snimljena je netom prije njihova upoznavanja s nadbiskupom Desmondom Tutuom te prikazuje pokušaje brižnih roditelja da opuste svojeg četveromjesečnog sina kako se ne bi prestrašio kamera.

Meghan Markle i princ Harry
image-174845

Dokumentarac će se emitirati u nedjelju navečer, a britanska javnost željno očekuje vidjeti sve uspjehe i padove kraljevske turneje kako bi stvorila još bolju sliku o svakodnevici slavnog para.

Cijeli trailer možete pogledati ovdje.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, instagram

About The Author

Related posts