Veljača 24, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Najmlađa milijarderka na svijetu oduševila potezom, majka i kći ostale bez teksta kad su vidjele što su dobile

kylie jenner inst

Najmlađa američka milijarderka Kylie Jenner ovih je dana odlučila učiniti nekoliko dobrih djela, točnije podijeliti nešto više od milijun dolara onima kojima je to najpotrebnije ili svakako potrebnije nego njoj.

Naime, Kylie je odlučila pomoći ženama u potrebama, a među njima su se našle Ashley Almonte i njezina majka Mireya, kojima je u emisiji “The Ellen DeGeneres Show” poklonila svakoj po 100 tisuća dolara kako bi im pomogla u teškoj financijskoj situaciji u kojoj su se našle. Bio je to poklon koji je dvije žene ostavio bez teksta i u suzama.

“Ovo je nevjerojatno”, izjavila je 22-godišnja Ashley koja je nedavno odustala od fakultetskog obrazovanja kako bi mogla pomoći majci koja radi kao učiteljica u siromašnoj školi u Bronxu za djecu čiji su roditelji beskućnici.

“Želim ti pomoći pri plaćanju tvog studentskog kredita i želim ti omogućiti povratak na fakultet”, poručila je mlada milijarderka Ashley.

Uz Kylie je odlučila siromašnoj školi u kojoj Mireya radi posljednjih 20 godina donirati 50 tisuća dolara.

“Podučavamo djecu koja žive u skloništima, koja nemaju vlastiti dom i poput obitelji smo. Ne učimo ih samo akademski, već ih odgajamo, pomažemo njihovim roditeljima koji prolaze kroz teške situacije. Većina novca koji koristimo dolazi iz naših vlastitih džepova jer škola ga nema dovoljno”, objasnila je Mireya.

Ashley je također pomagala svojim donacijama kako bi olakšala majci i to je zapravo bio razlog zbog kojeg je napustila fakultet.

kylie Jenner
image-171638

“Vidjela sam potrebu, suze, sve to. Moja majka je samohrani roditelj i uvijek se trudi staviti tu djecu na prvo mjesto dajući im svoj novac”, izjavila je Ashley.

Njihova tužna priča potaknula je Kylie da im pomogne.

“Ostala sam bez teksta nakon što sam čula tvoju priču i koliko voliš majku. I ja sam opsjednuta svojom majkom, učinila bih sve na svijetu za nju, a to mi se isto sviđa kod tebe”, rekla je Kylie.

Kako bi se Ashley i Mireya bolje osjećale, Kylie se pobrinula i da se dobro zabave pa ih je odvela na uljepšavanje i sama ih našminkala šminkom vlastitog brenda.

Inače, ovo je tek početka projekta u kojem se Kylie udružila s voditeljicom Ellen DeGeneres u sklopu kojeg će darivati 1,3 milijuna dolara onima kojima je to najpotrebnije, i to od novca koji zarađuje prodajom vlastite kozmetike.

Što reći, nego bravo za ovakvu plemenitost slavnih dama!

 

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot

About The Author

Related posts