Srpanj 10, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Najmlađa milijarderka kupila novi dom za vrtoglavih 36,5 milijuna dolara

kylie Jenner

Najmlađa milijarderka Kylie Jenner kupila si je novi dom, a radi se o rezortu vrijednom 36,5 milijuna dolara. Raskošnu vilu vrtoglave cijene Kylie je kupila na Holmby Hillsu u Los Angelesu, a radi se o jednom od najluksuznijih kvartova u “Gradu anđela”.

Rezort od 1788 kvadratnih metara cijelo vrijeme je pod jakim osiguranjem ima vanjsko i unutarnje kino, bar i teretanu. Tu je raskošni bazen, a slavna reality sestra pobrinula se da ona i kćerkica Stormi imaju mjesta na pretek. Vila ima sedam spavaćih soba te 14 kupaonica, ali i dva luksuzno opremljena apartmana.

Kylie je uspjela skinuti cijenu za deset milijuna dolara, obzirom na činjenicu da je originalna cijena rezotra stajala 46 milijuna dolara, piše TMZ.

U kupnji ovoga doma pomogao joj je agent za prodaju nekretnina s kojim je i ranije već surađivala, a vlasnica carstva kozmetike ondje će se preseliti u samoizolaciju skupa s kćerkicom i bivšim dečkom Travisom Scottom.

Vilu u kojoj trenutačno živi Kylie je kupila prije četiri godine za 12 milijuna dolara, no to nije jedino imanje koje posjeduje. Suvlasnica je vile u kojoj živi Travis Scott, otac njezine kćeri.

 

Izvor dnevnik.hr Foto Instagram

About The Author

Related posts