Travanj 05, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Najljepši modeli tenisica iz aktualne high street ponude

moda tenisice

Premda se nalazimo u periodu godine koji voli gležnjače i čizme, ponekad ipak nikako ne želimo odustati od jednih od najdražih modela obuće. Pogađate, riječ je o tenisicama, obući koja osim što je neizmjerno udobna, nosi i vizualno atraktivnu stranu koja sjajno izgleda u brojim kombinacijama.

Kao što smo spomenuli, tenisice su obuća koja objedinjuje baš sve što nam treba. Udobnost, funkcionalnost i atraktivan izgled dovoljno su dobar razlog da tenisice poželimo kombinirati u baš svim stylinzima, a srećom omiljeni high street brendovi pripremili su sjajnu ponudu koja nas je apsolutno oduševila. Budući da zimske dane karakteriziraju nešto zagasitije boje, odabirom baš takvog kolorita sigurno nećete pogriješiti, već naprotiv vrlo suptilno naglasiti ljepotu zemljanih nijansi te kombinaciji pružiti elegantnu modnu notu.

 

Ipak, volite li više vibrantnije boje, odabirom takvih tenisica podići ćete svaki outfit koji može biti jednako upečatljiv i šaren ili s druge strane, minimalistički i nježan. Za koju god se varijantu odlučite sigurno nećete pogriješiti jer tenisice baš uvijek izgledaju odlično, stoga već danas zavirite u aktualnu ponudu jer smo sigurni da ćete pronaći odlične modele kojo će se divno uklopiti u vaš stil.

U nastavku smo izdvojili nekoliko ključnih modela tenisica iz aktualne high street ponude!

Zara (350 kn, 350 kn)

Bershka (180 kn)

Bershka (280 kn), Reserved (230 kn)

Zara (550 kn)

Stradivarius (230 kn), Reserved (250 kn)

Stradivarius (230 kn)

Reserved (230 kn), Stradivarius (280 kn)

About The Author

Related posts