Srpanj 10, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Najbolji prijatelj oteo mu je ženu i ponizio ga pred očima javnosti, no sad je on taj koji se ruga njima

Wanda i Mauro Icardi

Nogometaš Maxi Lopez javnosti je najpoznatiji ne po svojim sjanim pogodcima već po seks-aferi u koju je bio uvučen. Zbog ljubavnog trokuta njegove bivše supruge i njegova najboljeg prijatelja Maura Icardija Lopez je bio glavna tema medija.

Naime, plavokosa ljepotica bujnih grudi Wanda udala se za Lopeza 2008. godine, no nakon pet godina braka sve se spektakularno raspalo. Otkrivena je njezina strastvena afera s Lopezovim najboljim prijateljem Maurom Icardijem, koji je s Wandom ljubovao mjesecima prijatelju iza leđa.

Wanda Icardi
image-175019

Razvoj te skandalozne priče jednostavan je – Icardi i Lopez bili su veliki prijatelji dok se u njihov odnos nije uplela seksi Wanda. Nakon što tadašnja gospođa Lopez nije mogla odoljeti požudi pa se prepustila u Icardijeve ruke, Lopez je sve saznao i došlo je do brze i gorke rastave.

Wanda je od gospođe Lopez postala gospođa Icardi, a pisalo se kako je varala i novog supruga.

Lopez je zbog cijele priče bio ponižen u očima svijeta, no sada je učinio nešto što nitko nije očekivao – zahvalio je Icardiju što ga je spasio od Wande!

Nogometaš je poručio bivšem prijatelju da je njihova zavada stvar prošlosti jer mu je on zapravo istinski zahvalan što ga je oslobodio Wande i njezina željeznog stiska od kojeg nije mogao disati.

Maxi Lopez
image-175020

Mnogi su odmah komentirali da je takva reakcija godinama nakon prekida i dalje dokaz povrijeđenosti, dok su drugi stali na Lopezovu stranu i sretni su jer je napokon krenuo dalje.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, instagram

About The Author

Related posts