Kolovoz 14, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Najbolje s Motovun Film Festivala na Ljetnoj pozornici Tuškanac

Motovun Film Festival  Ljetna pozornica Tuškanac by Nina Đurđević

Od 10. do 13. lipnja na programu su četiri velika hita s prošlogodišnjih festivala  U utorak, 11. lipnja MFF dovodi u Vintage Industrial Bar romsku atrakciju Fanfare Ciocarlia.

 

Fanfare Ciocarlia SBP
image-164745

 

 

Užitak gledanja filmova na otvorenom jedan je od glavnih aduta Motovun Film Festivala. Takvu atmosferu donosi i na Ljetnu pozornicu Tuškanac, najljepši zagrebački prostor za događanja pod vedrim nebom. Od 10. lipnja do 13. lipnja u tom će se ambijentu održatirevija najvećih hitova Motovun Film Festivala posljednjih godina.

Motovun Film Festival SBP
image-164746

Motovun Film Festival SBP
image-164747

U ponedjeljak, 10. lipnja program otvara prošlogodišnji hit Anđeo redatelja Luisa Ortege, snimljen prema istinitoj priči o serijskom ubojici anđeoskog lica koji je u Argentini osuđen na 47 godina zatvora. Dan kasnije slijede Potpuni stranci, najvoljeniji film Motovuna posljednjih godina. Nježna komedija u režiji Paola Genovesea pretvara se u dramu nakon što sedmero prijatelja za večerom stavljaju mobitele na stol i pristaju da poruke koje dobiju budu pročitane pred svima.

Anđeo  Motovun Film Festival SBP
image-164748

Motovun Film Festival SBP
image-164749

(M)učenik, na rasporedu 12. lipnja, dobitnik je specijalnog priznanja motovunskog žirija 2017. godine.

(M)učenik Motovun Film Festival SBP
image-164750

Film Kirilla Serebrennikova govori o globalno aktualnoj temi vjerskog fanatizma kojemu se odaje ruski učenik. Što se, pak, događa kad se mirni građanin pretvori u hladnog osvetnika, dočarat će Gnjev mirna čovjeka, posljednjeg dana revije, 13. lipnja. Impresivan redateljski debi glumca Raúla Arévala sugerira da se treba čuvati onih koji ne govore mnogo. Sve projekcije počinju u 21.30 sati, a ulaznice su po cijeni od 30 kuna.

Motovun Film Festival SBP
image-164751

No, to nije sve što se tiče zagrijavanja. Atmosfera će porasti do usijanja na MFF Launch partyju u utorak, 11. lipnja u Vintage Industrial Baru uz nastup najboljeg romskog puhačkog benda Fanfare Ciocarlia. Bit će to prilika za nazdravljanje motovunskom biskom, informiranje o festivalu i kupnju festivalskih ulaznica po povoljnijoj cijeni.

Osim toga, kompleti najjeftinijih ulaznica po cijeni od samo 150 kuna u prodaji su već od ovog tjedna. Paket Sve po 15 kuna, koji uključuje 10 ulaznica za deset različitih projekcija po vlastitom izboru te mogućnost besplatnog kampiranja, u prodaji je putem servisa KupiUlaznice.hr.

Za one koji ne znaju kako do Brda filmova, osigurani su autobusi od Zagreba do Motovuna. Cijena paketa 10 ulaznica s prijevozom u jednom smjeru iznosi 250 kuna, a također su dostupne na KupiUlaznice.hr. Akcija vrijedi do 7. srpnja ili do isteka zaliha.

Piše M.T Foto ShowbizzPress/Nina Đurđević

About The Author

Related posts