Travanj 22, 2018

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Najbolja ulična hrana oduševila građane Pule i brojne turiste

IMG_0428

Pula food festival powered by Pan održava se kao dio Pula Film Festivala i već na samom otvaranju ispunio je očekivanja mnogobrojnih posjetitelja

Više od 2500 posjetitelja i gostiju u Titovom parku, obilježilo je, otvaranje jedinstvene gastro manifestacije, Pula food festivala powered by Pan. Ovaj jedinstveni projekt predstavljanja ulične hrane održava se u sklopu Croatia food festivala, a u Puli je organiziran u sklopu 64. izdanja Pula Film Festivala te je već prvu noć pokazao da je ova gastro priča odličan programski dodatak najvećem filmskom festivalu regije. Pula food festival powered by Pan, ispunio je sva očekivanja i nema sumnje da će u narednih 7 dana biti neizbježna lokacija svih ljubitelja vrhunske ulične hrane.

IMG_9892
image-100975

Posebno osmišljen menu na kojem se između ostalog nalaze: burger s plavim sirom, Ham Steak odrezak od 700 grama, Tzatziki Janjetina, Arepa sendviči, posebno osmišljene i pripremljene nizozemske palačinke, prvi put predstavljena ekskluzivna serija Montana sendviča,  ali i niz drugih specijaliteta, zadovoljit će i najzagriženije gastro kritičare. Kao i prethodnih godina za sve mesne delicije u sklopu Croatia food festival zaslužna je Mesna industrija braće Pivac dok posebnu draž mesnim jelima daje Meggle maslac sa začinskim biljem koji svako jelo čini ukusnijim. Da bi se priča zaokružila pobrinula se pekarska industrija Mlinar sa svojim svježim pekarskim proizvodima koji se pripremaju na sami dan festivala i još topla serviraju gostima.

IMG_0441
image-100976

Uz dobre festivale uvijek idu i vrhunska pića, a za odličnu pivu pobrinuo se Pan sa svojim vrhunskim pivskim proizvodima. Zlatni Pan, svijetli Pan, Somersby, Panonski pivski stilovi, Grimbergen piva privući će sve zaljubljenike u pivu, ali i one koji vole istraživati nove pivske okuse. Za dobar gemišt i vinsku kartu zadužena su Feravina sa svojim najboljim sortama i probranim berbama, dok su za najmlađe posjetitelje pripremljeni sokovi i ledeni čajevi. Posebnost ovogodišnjeg festivala je korner s Vergnano kavom, gdje se pripremaju vrhunske šalice kave, ali i rashlađeni kokteli na bazi kave u izvedbi nagrađivanih barista.

IMG_0438
image-100977

Kako svako putovanje treba i dobar automobil i Pula food festival powered by Pan na svoju gastro avanturu kreće s novom Kijom Sportage, automobilom koji svojim karakteristikama i mogućnostima može pratiti Croatia food festival avanturu. Podršku ovoj gastro priči dala je i Hrvatska elektroprivreda (HEP d.d.), prepoznavši vrijednost festivala, ali i njegov značaj za promociju Hrvatske i neslućenih gastro mogućnosti. Puno dobre hrane, odličnih gastro specijaliteta, iznenađenja i nagrada, najbolja su pozivnica svim ljubiteljima hrane da do 22.07.2017. posjete Pula food festival i druže se uz slasne zalogaje, hladna pića i odličnu zabavu.

IMG_0435
image-100978

IMG_0430
image-100979

Piše D.T. Foto Srećko Niketić

 

About The Author

Related posts