Kolovoz 06, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Najbolja subotnja špica i večernji provodi na Adventu u Klovićevim dvorima

Špica na Adventu u Klovićevim (1)

Subotnja špica na Adventu u Klovićevim i besplatni koncerti Dino Dvornik tribute banda i Nole

Nakon spektakularnog otvaranja i odličnog prvog tjedna Adventa u Klovićevim dvorima, na platou Gradec se sprema još jedno vikend ludilo. Najljepša adventska fotografija s pogledom na Zagrebačku katedralu, koja je već prvog dana postala pravi hit na društvenim mrežama, čeka posjetitelje i u nastavku Adventa u Klovićevim dvorima, a posebna gastronomska ponuda oduševit će posjetitelje i u nadolazećim danima Adventa odnosno do 31. prosinca, do kad traje ovaj gornjogradski advent.

Špica na Adventu u Klovićevim (2)
image-79070

U nadolazećem vikendu za najzabavnije večernje trenutke i rasplesanu čaroliju blagdana pobrinut će se dva odlična benda – Dino Dvornik Tribute Band s kojima će se svi posjetitelji prisjetiti najdražih pjesama kralja hrvatskog funka i Nola, bend koji će sigurno sve prisutne odvesti „Iznad oblaka“ svojim najpopularnijim hitom.

Nola_10_12
image-79071

Dino Dvornik tribute band_09_12
image-79072

I tijekom dana u Klovićevim dvorima, u atriju te na platou Gradec neće biti ništa manje zabavno. Osim bogate i jedinstvene gastronomske ponude, Advent u Klovićevim dvorima ponudit će zabavu za cijelu obitelj, klizalište, radionice i predstave, koje će razveseliti mališane te najljepši pogled i ambijent za najbolju subotnju špicu.

Špica na Adventu u Klovićevim (3)
image-79073

 

Također, ove će subote, 10. prosinca posjetitelji svoje kuhano vino, punč ili čaj moći ispijati iz prekrasne adventske šalice. Upravo kupnjom ove šalice, čija cijena iznosi 35 kuna, mogu donirati udrugu „Mogu sve“, koja promiče uključenost osoba s invaliditetom u društvo, a od 12 sati svi će se moći podružiti s članovima udruge i saznati sve o njihovom radu.

Svakog će tjedna na pozornici na Gradecu posjetitelje tijekom Adventa zabavljati nastupi brojnih bendova i izvođača, a već dobru atmosferu na platou Gradec će dodatno zagrijati Detour, Sara Renar, Marko Tolja i Gretta, koji su na programu u narednim vikendima jednog od najposjećenijih zagrebačkih advenata.

Piše D.T. Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts