Srpanj 15, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Nagradna igra: Veliki rođendanski tulum Osamdesete u Zagrebu uz live nastup pop legendi Denis&Denis !

Denis_i_Denis_SBP

Pripremite se za kulturno muzički skok u 80te! Najveća i najbolja škvadra zagrebačkih ulica koja broji preko 34000 članova „Osamdesete u Zagrebu“ slavi svoju petu godišnjicu uz ekipu Metropolisa i priprema vam pravi party 16.11.2019 koji će vas baciti direktno na plesne podije 80tih godina.
Ovaj Veliki tulum kojeg vodit će naš istaknuti voditelj Branko Ilić-Majk legenda klizališta Šalata, a uz pregršt čage na dobro nam znane hitove neće faliti ni raznih nagradnih igara tijekom tuluma.

Denis_i_Denis_SBP
image-176726

Grupa Osamdesete u Zagrebu nastala je spontano i okuplja sve zaljubljenike u bogatu pop rock kulturu osamdesetih godina, posebno ističući zagrebački đir toga razdoblja. Mnogi od njih pohodili su tadašnje zagrebačke diskače, a neki od mlađih članova jednostavno su prihvatili taj đir i muziku toga razdoblja. Zajednički sa Metropolis clubom na posebnom rođendanskom tulumu vratiti će vas u vrijeme bogate muzičke epohe i pravog druženja. Veliki interes za osamdesete i dan danas dokazuje i današnja vladavina bandova koji su nastali u tom razdoblju, a za sam rođendanski tulum Osamdesete u Zagrebu zajedno sa Metropolis clubom dovode vam jedan od najpopularnijih pop bendova iz toga razdoblja Denis&Denis.

denis_i_denis_bandx_SBP
image-176727

Riječke electro pop legende Denis & Denis počeli su s radom 1982. godine, a njihov prvi album ‘Čuvaj se!’ spada u remek-djela i izdanja koja su obilježila osamdesete. Pjesme poput ‘Program tvog kompjutera’, ‘Soba 23’, ‘Ja sam lažljiva’, ‘Oaza snova’, ‘Čuvaj se’ još uvijek se slušaju i dokazuju kako je bend bio daleko ispred svog vremena. Sastav Denis & Denis je vrlo brzo postigao uspjeh, za što su bili zaslužni efektni demo snimci i Marinin seksipilan vokal. Gotovo su preko noći osvojili sve veće radio postaje u bivšoj Jugoslaviji. Prvi nastup imali su krajem 1982. godine u riječkoj Dvorani mladosti kao predgrupa sastavu Boa, dok 1983. godine dobivaju veliku medijsku pozornost. Slijedeće godine objavljuju svoj prvi studijski album pod nazivom Čuvaj se!, kojeg je najavio hit singl “Program tvog kompjutera”. Marina Perazić u vrlo kratkom roku postala pop seks simbol, i modni uzor, a band je nastavio uspješan proboj na top ljestvice i festivale. Sa albumom „Ja sam lažljiva“ postižu još veću popularnost, a kao velike hit-skladbe između ostalih ističu se “Voli me još ovu noć”, “Ja sam lažljiva” i “Soba 23! Na kraju godine od časopisa “Rock” pokupili su niz priznanja od kojih su neki najbolji video za pjesmu “Ja sam lažljiva” te proglašenje Marine Perazić najseksipilnijom i najpopularnijom pjevačicom godine.

Denis_i_Denis_SBP
image-176728

Denis&Denis nedavno se ponovno okupio u originalnoj postavi, a ovaj pravi rođendanski tulum „Osamdesetih u Zagrebu“ biti će odlična prilika da uživamo u njihovim hitovima i zaraznom elektro pop soundu.

 

 

Piše M.M Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts