Srpanj 05, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Nagrađeni pobjednici 54. Floraarta

pobjednici  54. Floraart  cvijeće SBP

Iako Floraart još uvijek traje na Bundeku, natjecanja su završena i poznati su pobjednici najveće regionalne vrtne izložbe. Pobjednicima u natjecanju izlagača biljnih materijala, kupa florista i najljepšeg kućnog vrta nagrade su u zagrebačkoj palači Dverce uručili dužnosnici Grada Zagreba i Zagrebačkog holdinga. Floraart se održava do utorka, 21. svibnja, a ulaz je besplatan.

54. Floraart  cvijeće SBP
image-162946

Izlagači biljnih materijala natječu se u 22 kategorije u kojima se ocjenjuje njihova vještina i trud. Kreativnost prikaza proizvodnog programa unutarnjeg prostora, proizvodnja dendrološkog materijala, zeljastih cvjetnih vrsta i kaktusa samo su neke od zanmiljvih kategorija u kojima se dodjeljivale nagrade. Za iznimni doprinos unapređenju cvjećarske tehnike i prezentacije nagrađen je Zrinjevac za eskponat Cvjetna promenada.

dodjela  54. Floraart  cvijeće SBP
image-162947

 

Na Hrvatskom kupu florista dodjeljene su nagrade u kategoriji slobodni stil stručka, vjenčani stručak, aranžiranje stola i osobna prezentacija. U kategoriji najljepše uređenih kućnih vrtova dodijeljene su nagrade za vrtove različitih veličina, a nagradu za onaj veći od 500 m2 osvojili su Ivana i Dragutin Višek iz Zagreba.

 

Posjetitelje izložbe očekuje stotine tisuća cvjetova kao i bogat popratni program. U nedjelju 19. svibnja na edukativnim radionicama Zagrepčani i njihovi gosti mogu naučiti kako do najljepšeg balkona ili kako izraditi posuđe od keramike te se upoznati s osnovama aroma-kozmetike. Mališane na Floragradu očekuje zanimljiva radionica o kukcima dok sve posjetitelje navečer očekuje zanimljiv glazbeni program. 

54. Floraart  cvijeće SBP
image-162948

Program Floraarta kao i pobjednike u svim kategorijama možete pronaći na www.floraart.hr

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts