Listopad 01, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Nadahnuti ljudskom fascinacijom Mjesecom FREYWILLE umjetnici kreirali su novi nakit

frey-will-3

Od najranijih vremena Mjesec je svojim prisustvom na nebu, veličinom i sjajem, privlačio pažnju i golicao maštu ljudi. Kako je u prošlosti mitologija određivala načine tumačenja svijeta koji nas okružuje, Mjesecu su se pripisivala različita mistična i nadnaravna značenja, te je često bio objašnjenje za sve što se nije moglo objasniti prirodnim razlozima.

LUNA2
image-20337

Privlačnost Mjeseca ni danas nije umanjena. Iako su brojna pitanja o njegovim utjecajima još nerazjašnjenja ili negirana među znanstvenicima, ono što je sigurno je da nas promatranje Mjeseca i njegovih mijena podsjeća na krug života. Baš kao i život, Mjesec prolazi kroz stalne promjene. Puni Mjesec se može promatrati kao savršen krug, a od davnina on je simbol za harmoniju i jedinstvo, savršenstvo, bez početka i kraja.

feryyy
image-20338

Nadahnuti ljudskom fascinacijom Mjesecom FREYWILLE umjetnici kreirali su novi neobičan oblik naušnica Luna Piena koje savršeno dopunjuju istoimeni FREYWILLE privjesak te nalikuju različitim fazama Mjesečevih mijena. Asimetričan, lagano savijen izgled naušnica privlači neodoljivim kolorističnim dizajnom pečenog emajla, laska svakom tipu lica, ali i dužini kose, te omogućuje višestruke kombinacije prilikom njihovog nošenja. Svaka od naušnica jednog nerazdvojnog para podsjeća na polovicu kruga koji simbolizira put ka jedinstvu.

 

LUNA-FREY
image-20339

Izvor www.buro247.hr

About The Author

Related posts