Prosinac 11, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Nabilah Harron obožava Izipizi Flash

IZIPIZI sunčane naočale

Trendseterica Nabilah Harron zna da su sunčane naočale „must have“ modni dodatak za ljeto i savršeno nadopunjuju svaki ljetni look. Za nadolazeće tople dane IZIPIZI donosi pregršt novosti koja će nesumnjivo unijeti nove boje i uzbuđenja u mnoge živote. Razigrane boje u novoj kolekciji IZIPIZI, jednostavan i trendi dizajn, zajedno s fleksibilnošću i praktičnošću, prikladne su za sve dobne skupine.

IZIPIZI sunčane naočale
image-165043

Za povišene temperature na gradskim terasama, ali i pješčanim plažama, Nabilah je za sebe izabrala nove modele iz Flash Lights kolekcije, dostupne u SUN Adult liniji sunčanih naočala u pet jarkih boja modela #C, #D, #E, #G i #H. Kao novi model naočala za sunce tu je Pilot #I, dostupan u čak osam boja koje će se uklopiti u svaku priliku i svaku odjevnu kombinaciju.

IZIPIZI sunčane naočale
image-165044

Flash Lights prilagođenu kolekciju dobili su i oni najmlađi, kao liniju SUN Junior u pet boja i ponuđenim modelima #C, #D, #E i #G. Linija Sun Baby&Kids dolazi u bojama plavoj i narančastoj, a tu su i boje Milk i Chocolate zajedno s must-have klasikom Denim Blue. SUN Junior #G model od prošle sezone od sada je dostupan i za djecu u osam boja te u bojama Flash Lights kolekcije. Mala lica dobila su i svoj model #H, dostupan u 11 boja sunčanih naočala, pet boja naočala za čitanje i u bojama Flash Lights kolekcije.

IZIPIZI sunčane naočale
image-165045

Tu su i novosti vezane uz omiljeni Tortoise okvir, koji je dobio nove boje leća – zelenu ili sivu – te je dostupan u modelima #C, #D, #E, #F, #G, #H i #I. Sve novosti

vezane uz ovaj brend možete pratiti na službenim Facebook i Instagram stranicama.

Stoga, naoružajte se omiljenim modelom IZIPIZI naočala i pripremite se za sunčano ljeto!

Izvor V.B Foto John Pavlish

About The Author

Related posts