Rujan 23, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Na suđenju za ubojstvo Ashton Kutcher otkrio: ‘Otisci mojih prstiju bili su posvuda’

ashton kutcher ss

Ashton Kutcher ove je srijede bio jedan od svjedoka na suđenju navodnom serijskom ubojici Michaelu Gargiulu, koji je optužen za ubojstva, među ostalim i djevojke s kojom se u to doba viđao i sam glumac

Na suđenju serijskom ubojici Michaelu Gargiulu, koje je nastavljeno i ove srijede, ovoga se puta našao i Ashton Kutcher i to na klupi za svjedoke, budući da se Gargiulo dovodi u vezu s ubojstvom i djevojke Ashley Ellerin s kojom se u to doba viđao slavni glumac.

Ashton Kutcher ss
image-163936

Danas 41-godišnjak prisjetio se kako je te kobne večeri 21. veljače 2001. imao dogovoren izlazak na večeru i piće s tada 22-godišnjom Ashley Ellerin, koju je upoznao dva mjeseca ranije. Dok se ona spremala za susret s glumcem, u njezin dom ušuljao se Michael Gargiulo i izboo je nožem čak 47 puta.

Kutcher je, kao svjedok na sudu, potvrdio da su te večeri kada je Ellerin ubijena, oni imali dogovorenu večeru i piće te da su se ranije i telefonski čuli. Budući da je gledao dodjelu Grammy nagrada kod glumice Kristy Swanson i zbog toga kasnio, pokušao ju je nazvati nekoliko puta, no ona se nije javljala, a kada je on stigao pred njezin dom, između 22:30 i 22:45, nitko nije otvarao na njegova kucanja, iako je unutra gorjelo svjetlo.

Michael Gargiul ss
image-163937

Kada je provirio kroz prozor, na podu je vidio crvene mrlje, no mislio je kako je riječ o mrljama vina, a ne krvi, budući da je upravo u njezinom domu nekoliko dana ranije održan studentski party. Apsolutno ništa nije u njemu izazvalo sumnje da se stravičan zločin odigrao ispred vrata, već je jednostavno pomislio kako se naljutila jer je on kasnio te da je ona očito otišla s prijateljicama van. Kako su otkrili tužitelji, u to je doba 22-godišnjakinja već ležala mrtva.

Idućeg dana, kada je doznao stravičnu vijest, sam se pojavio u policiji kako bi odmah dao do znanja da su posvuda po kućnim vratima njegovi otisci prstiju, dok je kucao i pokušao otvoriti vrata. ‘Moji otisci bili su na tim vratima i ja sam bio u panici. Policajcu sam odmah ispričao sve.’

Ashton Kutcher ss
image-163938

Njegovo svjedočenje potrajalo je oko 40 minuta, a na suđenju je bio i otac žrtve. Inače, Ashton Kutcher samo je jedan od 100 svjedoka koji će se pojaviti na suđenju 43-godišnjem Gargiulu, kojeg su tužitelji opisali kao ‘serijskog ubojicu’ koji je uhodio i potom izboo nožem svoje žrtve, sve redom mlade žene koje su živjele u njegovoj blizini.

U doba kada su stravični zločini počinjeni, Gargiulo je imao 24 godine i radio kao serviser klima uređaja, kao i izbacivač u Rainbow Bar & Grillu. Ashley Ellerin, studenticu Fashion Institute of Design and Merchandising, ali i striptizetu, upoznao je ispred njezina doma u jesen 2000. godine, kada joj je ponudio pomoć oko ispražnjene gume.

Njezini prijatelji otkrili su policiji kako je Gargiulo, koji je živio nedaleko od nje, znao banuti u njezinom domu nepozvan, a i često je znao biti parkiran ispred u čudne sate, promatrajući što se događa.

Izvor  tportal.hr Foto screenshot

 

About The Author

Related posts