Prosinac 09, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Na Instagramu je prati više od milijun fanova, ali mnogi su čuli za nju tek kad se pojavila u ovoj haljini

Violeta Mangrinan

Violeta Mangrinan influencerica je, blogerica i reality zvijezda koja se proslavila pojavljivanjem u popularnom dating showu ”Mujeres y Hombres y Viceversa” 2018. godine.

Ovu 25-godišnju brinetu rođenu u Španjolskoj na Instagramu prati više od 1,1 milijun pratitelja, a pažnju je tijekom vikenda privukla nakon što je u pratnji dečka Fabija Colloricchia na zatvaranje Filmskog festivala u Veneciji stigla u bijeloj dekoltiranoj haljini.

Violeta Mangrinan
image-171472

Pojavila se i u projektu imena ”Una vida de mierda”, koji govori o youtuberu El Cejasu i prati njegovu karijeru od trenutka kad je objavio svoj prvi videozapis. Gledatelji su je mogli gledati i u showu ”Supervivientes: Perdidos en Honduras”, španjolskoj verziji Survivora.

Zlatnog lava na festivalu u subotu je osvojila drama ”Joker” redatelja Todda Phillipsa, o podrijetlu negativca iz serijala o Batmanu.

Batmanova neprijatelja glumi Joaquin Phoenix, a za tu je ulogu dobio fantastične kritike. Film prati Jokerovu transformaciju od ranjivog samotnjaka do samouvjerenog negativca.

Izvor dnevnik.hr  Foto screenshot, instagram

About The Author

Related posts