Srpanj 12, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Na HRT-u od ovoga tjedna nova glazbena emisija Glazbeni Top20

Glazbeni Top20 foto IzvanFokusa

Od subote, 15. rujna na Drugome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 2) u 19.15 sati započinje emitiranje nove glazbene emisije Glazbeni Top20. Svake subote u večernjem terminu emisija će donositi pregled top ljestvice najaktualnijih singlova hrvatske glazbene scene. 

U svakome izdanju četrdesetpetominutna emisija će ugostiti dva glazbena gosta koji će se osvrnuti na trenutnu ljestvicu te kroz razgovor otkriti sve novitete svog rada i prokomentirati tjednu ljestvicu. Uz najemitiranije pjesme hrvatske glazbene scene, u opuštenom ugođaju te uz zanimljive razgovore i zabavne igre, gosti će komentirati i sadržaje s društvenih mreža kako bi gledateljima približili život i rad hrvatskih glazbenika.

Glazbeni Top20 foto IzvanFokusa
image-140500

Ljestvica je sastavljena od najemitiranijih pjesama proteklog tjedna u radijskom eteru koje se prate putem servisa FokusKontrol. Sustav FokusKontrol na dnevnoj bazi bilježi emitiranja na 135 hrvatskih radio postaja i jednom tjedno prikazuje precizne rezultate emitiranja na temelju kojih se formira tjedna top lista najemitiranijih singlova.

Kao voditeljicu emisije Glazbeni Top20 upoznat ćemo mladu, lijepu i talentiranu Anamariju Stišćak kojoj je ovo prvo pojavljivanje na malim ekranima.

Glazbeni Top20 foto IzvanFokusa
image-140501

Emisija je novi projekt Unisona – Hrvatskog glazbenog saveza koji nakon uspješne realizacije glazbene emisije PopRock.hr koja se od svibnja 2017. godine na HTV-u emitira svakoga radnog dana, nastavlja s ciljem promicanja i popularizacije hrvatske glazbe.

Glazbenu emisiju Glazbeni Top20 možete pratiti subotom na Drugome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 2) s početkom u 19.15 te na mobitelima, računalima i tabletima s pomoću multimedijske usluge HRTi.

Piše D.T. Foto Izvan Fokusa

 

 

About The Author

Related posts