Travanj 10, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Na Božić je počinio samoubojstvo, bivša djevojka se oglasila porukom koja dira u srce

Ebba i Ari_Instagram

I dok se obitelj Arija Behna, bivšeg supruga norveške princeze Märthe Louise oporavlja od šoka nakon što je prošle nedjelje u 47-oj godini izvršio samoubojstvo u svom domu u Lommedalenu, Arijeva djevojka Ebba Rysst Heilmann (34) oglasila se putem svog Instagrama. Zajedno su proveli dvije godine, a njena emotivna ispovijest o njihovoj velikoj ljubavi, dira u srce. Ebba je od početka očito znala da je Ari izuzetan momak, ponekad i ne tako lagan, jedne prilike je sama priznala da su vrlo različiti, ali da su se ipak pronašli, i to u godini kada je njegov razvod od princeze Märthe Louise bio finaliziran. Zajedno su bili od 2017. godine, dijelili su ljubav jedno prema drugom, piše ona, ali i prema umjetnosti. Sve do 25. prosinca 2019., kada je Ari počinio samoubojstvo. Ebba sada mora nastaviti sama.I kako piše u svom dirljivom postu na Instagramu, to će učiniti uz njegovu pomoć.

hunsanoe_Instagram
image-180318

„Najluđa si, najljepša, najjača, najkompliciranija osoba. Uvijek ću biti s tobom, moj dragi Ari. A znam da ćeš i ti biti uz mene do kraja života, brinuti se za mene i veseliti me dok se ne sretnemo ponovo. Znam da si se brinuo za mene do samog kraja. Bit ću ti vječno zahvalna što sam ti mogla biti tako blizu. Bit ću vječno zahvalna i što si me natjerao da se brinem za tebe i natjerao me da osjećam tvoje srce svake večeri kad smo bili zajedno. Sada je tvoje srce mirno, ali snažno ću ga osjećati dok budem živa. Srećom, uvijek si znao koliko te volim jer sam ti to govorila svaki dan. Učinit ću sve što sam ti obećala, u što si me uvjerio da mogu. Počet ću pisati“- napisala je Ebba u emotivnom postu na Instagramu.

Martha Louise_Instagram
image-180319

Iako su se zajedno pojavili na nekoliko promocija, Ebba i Ari su više preferirali život daleko od očiju javnosti. Vezu su potvrdili u jesen 2017. godine, kada je Ebba pratila Arija na jednoj od njegovih promocija izložbi. Podsjećamo, Ari je prije veze sa Ebbom u braku bio sa princezom Marthom Louise, najstarijom kćerkom norveškog kralja Haralda V i kraljice Sonje, i četvrtom u redu za prijestolje. Vjenčali su se 2002. godine, u braku dobili tri kćeri; Maud, Leah i Emmu, da bi četiri godine nakon vjenčanja obznanili da se razvode. Prije dvije godine Behn je dospio u medijsku žižu kada je izjavio da mu je glumac Kevin Spacey jedne prilike neprimjereno prišao te predložio da izađu vani, dok je princeza Martha šokirala javnost priznavši da je u vezi sa biseksualnim šamanom.  Povodom Arijeve smrti prošle nedjelje su se oglasili i norveški kralj i kraljica, nazvavši Arija važnim članom njihove porodice dugi niz godina, naglasivši da nose tople i drage uspomene na njega.

“Zahvalni smo što smo ga upoznali. Žalimo što su naši unuci sada izgubili voljenog oca – i duboko suosjećamo prema njegovim roditeljima i braći i sestrama, koji su sada izgubili voljenog sina i brata”, navodi se u saopćenju.

Behn je bio norveški autor, napisao je tri romana, tri zbirke kratkih priča i tri drame.

 

Izvor Azra.ba Foto Instagram

About The Author

Related posts