Rujan 30, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

My Mon Mon Summer Collection

My Mon Mon

Hrvatski jewelry&accessories brand My Mon Mon na tržište je plasirao novu ljetnu kolekciju inspiriranu hrvatskim tradicionalnim nakitom. Rodinirani i pozlaćeni bakar, te Ohridski biseri u tri boje (antracit, bijeli i rozi) materijali su koji su odredili Summer Limited Edition kolekciju.

 

My Mon Mon
image-130643

 

 

Kolekciju čine naušnice različitih debljina i veličina ringova, narukvice, ogrlice i lančići koji se po željama klijenta mogu personalizirati količnom i bojom dodataka poput bisera, koralja ili poludragog kamena.

 

 

My Mon Mon
image-130644

 

 

 

Budući da dolazi ljeto, a prošle godine najprodavanji model bili su već prepoznatljivi ringovi s pomponima, My Mon Mon dvojac odučio ih je ponovo „oživiti“ i zašareniti fashion kombinacije djevojaka širom Hrvatske. Iako je nova  kolekcija elegantna za ljubitelje nježnijeg i decentnijeg nakita i dalje je moguće naručiti nešto ekstravagantnije modele iz zimske kolekcije za one koji vole grunge street stil.

 

 

 

 

Šeširi i novčanici također su dio asortimana koji možete personalizirati odabirom modela, ali i bojom odnosno veličinom pomopona.

 

My Mon Mon
image-130645

 

 

 

Modeli se mogu pogledati i naručiti preko Facebook i Instaram stranice (web site tek je u izradi), te putem telefona 098/9840969, no uskoro proizvodi ovog branda prodavat će se u concept storeovima i prodavaonicama u većim gradovima i na obali.

 

 

 

 

Piše M.T Foto Show BizzPress

About The Author

Related posts