Kolovoz 07, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Mustafa Nadarević teško bolestan

Mustafa_Nadarevic

Legendarni glumac Mustafa Nadarević javno je priznao da boluje od zloćudne bolesti pluća te se uključio u kampanju ”Udahni za život”. Glumac je progovorio o svojoj bolesti i vjeruje da će je pobijediti.

– Kad sam shvatio da je to dio života, da je bolest dio života, onda sam je prihvatio. Kad nešto prihvatiš s ljubavlju, onda se može pobijediti zloćudna bolest – rekao je za Media servis.

Uputio je poruku svima koji pripadaju rizičnoj skupini, odnosno dugogodišnjim pušačima.

– Mogu im poručiti da ne budu primitivni kao ja, da se boje doktora. Meni je doktor još kao malom djetetu bio ”jao”, od zubara nadalje, sve je bilo strašno. Dobro je da se ide na vrijeme na preglede jer onda je izlječivost vrlo blizu – zaključio je.

Feđa Isović_ foto Avaz
image-180954

Feđa Isović  scenarist popularne serije “Lud, zbunjen, normalan”, za “Avaz” je rekao da Mustafina bolest trenutno ne utječe na snimanje novih epizoda.

– Serija će ići do kad god Mustafa bude mogao nositi teret teškog posla. Upravo smo u snimanju novih epizoda serije. On je sada dobrog zdravlja, dobre energije, mislim da ćemo nastaviti raditi. Njegovi zdravstveni problemi sada su se srećom povukli, i mi radimo punom parom – ističe Isović.

 

Izvor Avaz.ba Foto ShowBizzPress/Avaz

About The Author

Related posts