Kolovoz 11, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Multiplatinasta glazbenica Sia predstavlja novi singl “Together”

Sia_SBP

Sia, glazbenica koja nas je oduševila albumom “This Is Acting”, globalnim hitom “Cheap Thrills” i iza koje su multiplatinaste naklade te devet nominacija za nagradu Grammy, predstavlja prvu od deset pjesama koje će se naći na soundtracku filma “Music”. Pjesma “Together” dostupna je na svim streaming platformama – https://sia.lnk.to/togetherPR

 

Sia_SBP
image-187550

 

Pjesma “Together” i prateći video spot omogućili su obožavateljima uvid u redateljski debi glazbenice u kojem glume Kate Hudson, Leslie Odom Jr. i Maddie Ziegler. Protagonistica filma, Zu (Kate Hudson), odnedavno se uspješno nosi s ovisnošću o alkoholu. Dok pronalazi svoj put zatekne je vijest da će postati skrbnik svoje polusestre Music (Maddie Ziegler), mlade djevojke s autizmom. Sia kroz film istražuje njoj dvije omiljene teme – kako pronaći svoj glas i što to znači stvoriti obitelj.

Scenarij za film “Music” napisali su Sia i Dallas Clayton, a baziran je na kratkoj priči koju je glazbenica napisala 2007. Pjesmu “Together” napisali su Sia i Jack Antonoff, dok produkciju potpisuju Antonoff i Jesse Shatkin.

 

 

 

Jedna od najvećih pop zvijezda trenutka vlasnica je brojnih video spotova koji broje preko milijardu pregleda te je autorica nekih od najvećih globalnih hitova koje su izveli Beyoncé, Kanye West, Rihanna, Britney Spears, Katy Perry i brojni drugi. Početkom godine, Sia je s K-Pop senzacijom BTS snimila singl “On” te s producentom Diplom i reperom Labrinthom osnovala grupu LSD. Njihov debitantski album “Labrinth, Sia & Diplo Present… LSD” danas broji više od milijardu streamova.

 

 

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts