Srpanj 14, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Modni savjeti i pravila Giorgioa Armania

Giorgio Armani Facebook

Slavni talijanski modni dizajner Giorgio Armani vrlo često govori o pravilima mode koja nikada ne zastarijevaju.

Svjetsku slavu stekao je 1982., kada se kao drugi po redu modni dizajner u povijesti uglednog časopisa pojavio na naslovnoj strani magazina “Time”. Prije njega to je uspjelo samo Christianu Dioru.

 

Ove mudrosti će vas inspirirati da kreirate svoj stil;

1. Pažljivo odabrani parfem može postati vaš zaštitni znak. Ovo je, naime, prva stvar koju muškarci osjete kada neka žena uđe u sobu, i posljednja stvar koja nestaje kada odete.

2. Birajte tkanine u neutralnim bojama, bez šara i one će vam služiti.

3. Crna i tamnoplava su bolje od drugih boja. U skladu s ovom šemom boja, možete priuštiti da eksperimentirate s oblicima i teksturama.

4. Vrijednost asesoaru danas raste, tako da investirajte novac u cipele, remene, torbe i slično. Uz njihovu pomoć možete osvježiti stari kostim. Sjetite se koje boje najčešće nosite i kupite modne detalje u tim bojama. U isto vrijeme, podsjećam vas da sivu možete nositi sa crnom, ali i sa braon. Sat je jedna od najvažnijih stvari kada kupujete asesoare. Sat govori mnogo o osobi.

5. Drago mi je da danas ponovo imam želju da budem moderan. Elegancija je ključ izgleda, ne podliježe vremenu, nikad ne izlazi iz mode, pa samim tim i moda nikad na taj način ne izlazi iz vas.

6. Razlika između stila i mode – Stil je važniji od modnih trendova kratkog vijeka.

7. Nemojte se previše opterećivati odjećom: najstiliziraniji ljudi izgledaju kao da se ne trude i ne ulažu nikakav napor. Na kraju, stil se svodi na samoizričaj.

8. Izgledati seksi je pitanje povjerenja. To je stanje uma i ovisi od vašeg držanja tijela.

 

Izvor CDM Foto Facebook

About The Author

Related posts