Lipanj 04, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Modna revija UMAHa kao u stara vremena !!!

unnamed

UMAH -Udruženje manekena Hrvatske i Zagrebački velesajam su nakon nekoliko godina pauze, ponovno na velika vrata pokrenuli modne revije u sklopu sajma dolazi i time razveselili poklonike mode .

 

unnamed (2)
image-15272

 

 

Na Zagrebačkom velesajmu, u okviru sajma „ Dana ljepote i fitnesa“ , UMAH je ponovno modnom revijom „TOTAL LOOK“ privukao mnogobrojnu publiku, ljubitelje mode i ljepote, i napunio Kongresnu dvoranu Zagrebačkog velesajma.

 

unnamed (1)
image-15273

 

Manekeni UMAHa su u modnim izlazima predstavili i prikazali ženske i muške kolekcije koje su nosive u svakodnevnom životu ali i u posebnim prilikama. Predstavili su kolekcije  priznatih dizajnera i modnih kuća, kao što su ; Kotka – Krapina, Axa Moda -Zagreb, Martina Felja - Zagreb, Greta Gudelj - Zagreb, Galić Design - Split, Art Dizajn - Krapina, Marla - Zagreb, For Ladies Handmade - Zagreb, Modna sova - Zagreb, Dora – Zagreb i La Marye – Zagreb. Iako je bilo i spektakularnih kreacija ,ne treba izdvajati nikoga od dizajnera jer svaki je dizajner pokazao stvarno vrlo lijepe, moderne i kvalitetne modele koje istinski imaju mjesto u svakodnevici ali i za posebne i svečane trenutke koje svatko od nas ima u životu.

 

unnamed (4)
image-15274

 

Bila je to stvarno večer ljepote i mode na Zagrebačkom velesajmu, a UMAH je ovom modnom revijom pokazao da je dobrom putu da ponovno vrati svoj stari sjaj koji je nosio godinama.

 

unnamed (3)
image-15275

 

Piše M.T. Foto ShowBizzPress

 

About The Author

Related posts