Prosinac 09, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Modna revija studenata Tekstilno-tehnološkog fakulteta na Zagreb Design Week-u

Tomislav Župan

Modna revija studenata TTF-a na Zagreb Design Weeku održava se po peti put, a cilj joj je dati priliku studentima da predstave svoje kreacije i pružiti im iskustvo rada u struci. Modna revija održat će se u srijedu, 16. svibnja 2018., u 19 sati u Hali V Tehničkog muzeja Nikola Tesla.

Studenti TTF-a
image-129330

Studentska revija pokrenuta je jer je važno od samih početaka razvoja u svakom umjetničkom polju pokazati svoje ideje i mogućnosti publici za koju se radi. Na taj način se najbolje može vidjeti kako publika i struka reagiraju na studentski rad pa oni mogu lakše odrediti smjer svojeg razvoja. Također je važno što ranije steći radno iskustvo – od osmišljavanja modela, fotografije, priprema za reviju do same izvedbe.

Ana Paula Jelić
image-129331

Ana Paula Jelić

Eni Šlosar
image-129332

Eni Šlosar

Održati reviju tijekom studija nije lako zbog niza okolnosti, ali važno je što prije započeti jer je izravno radno iskustvo najbolji način osobnog razvoja. Studenti tijekom studija, često zbog velikog broja obveza, imaju malo vremena za rad na sebi i vlastitim projektima, a još manje za pogreške i njihovo ispravljanje. Što prije počnu s predstavljanjem svojega rada, to se više i brže usavršavaju jer uz povratnu informaciju od publike i struke, stječu iskustvo svih faza rada na reviji.

Mia Popovska i Željka Wachter
image-129333

Mia Popovska i Željka Wachter

Sara Klanjčić
image-129334

Sara Klanjčić

Eni Šlosar na reviji će pokazati kreacije prilagodljive dnevnim i večernjim varijantama, Ana Paula Jelić pokazat će mogućnosti recikliranja tekstila, a Lora Holjevac eksperimentira s raznim materijalima i tehnikama ručnoga rada. Mia Popovska i Željka Wachter inspiraciju su pronašle u prirodi, Saru Klanjčić za njezinu kolekciju nadahnula je borba protiv depresije, Tena Zubak inspirirana je ženskom stranom muške siluete, a Tomislav Župan samouvjerenošću.

Tena Zubak
image-129335

Tena Zubak

Tomislav Župan
image-129336

Piše D.T. Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts