Srpanj 19, 2018

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Modna poslastica: svi iščekuju 11. Riječke stepenice

11.RIJEČKE STEPENICE

11. Riječke stepenice, jedno od najvećih modnih događanja u Hrvatskoj održat će se u petak 25. kolovoza 2017. na stepenicama pored Grand hotela Bonavia u Rijeci .

Ovo atraktivno modno događanje na kamenim stubama u srcu grada najljepša je i najglamuroznija modna revija na otvorenom koju s nestrpljenjem iščekuje publika, ali i dizajneri.

Mnogobrojni brandovi na ovoj modnoj manifestaciji predstavljaju svoje kolekcije haljina, odijela te modnih dodataka i to preko deset  godina za redom, a “modne stepenice” postale su  prepoznatljiva turistička atrakcija pred kraj ljeta. Ove će godine publika zasigurno uživati u pravoj modnoj rapsodiji gledajući petnaestak modnih revija u jedinstvenom ambijentu u centru grada u programu koji će trajati sat i pol. To je apsolutno najveći broj revija koji se u Hrvatskoj održava unutar samo jedne modne večeri uz cjelovite kolekcije za jesen/zimu.

Stoga i ne čudi što su Riječke stepenice najomiljenije modno okupljalište zaljubljenika u trendove već puno desetljeće i pravo mjesto koje dizajneri i modne kuće biraju za predstavljanje svoje odjeće. Ulaz na revije je slobodan.
Piše D.T. Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts