Siječanj 19, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Mnogi će biti oduševljeni prvom najavom filma o jednom od najpoznatijih rock bandova svih vremena, grupi Queen

The queen film

“Ja sam onakva osoba kakva sam uvijek trebao biti, pjevam za ljude koji su na kraju arene, za one koji se ne uklapaju – za odbačene, sramežljive, za one koji su prokleto sigurno da nisu „važni“. Pokazujem im da ih ne treba biti briga što razni kritičari i nasilnici misle o njima. Ako ja to mogu….i oni mogu što činiti sve što požele.“
Freddie Mercury

Bohemian Rhapsody je epska priča o legendarnom bandu Queen i pjevačkoj legendi Freddieju Mercuryju – čovjeku koji je vjerovao u sebe i svoju glazbu kad to nitko drugi nije, prkoseći svim stereotipima i kršeći sva pravila kako bi postao jedna od najvećih glazbenih ikona svih vremena.

The Gueen film
image-129504

Bohemian Rhapsody je priča o ljubavi, boli, prihvaćanju i da, sjajnoj glazbi. Slavljenje Freddijeva talenta i legendarnog rock benda, koji je svojom glazbom i osjećajem za avanturu i specifičnim nastupima prekršio sva pravila tadašnje scene.

foto Alex Bailey.
image-129505

foto Alex Bailey.

Britansku će pjevačku legendu glumiti Rami Malek, američki glumac egipatskog podrijetla koji nevjerojatno sliči Freddieju. Gwilym Lee igra ulogu gitarista Briana MayaBen Hardy je u ulozi bubnjara Rogera Taylora, Joseph Mazzello nastupa kao basist John Deacon. Mary Austin, ženu za koju je Freddie tvrdio da je ‘ljubav njegovog života’ igra Lucy Boynton a u filmu će se pojaviti i Mike Myers.

????????????
image-129506

Redatelj filma je Dexter Fletcher, a scenarij potpisuju Anthony McCarten, poznat po scenariju za film Teorija svega (The Theory of Everything) i Justin Haythe (Red Sparrow, Revolutionary Road).

The Queen Film
image-129507

Vjerujemo da svi obožavatelji rocka s nestrpljenjem iščekuju ovo remek-djelo i odbrojavaju vrijeme do početka studenog za kada je film planiran u domaćim kinima u distribuciji Blitza.

Piše D.T. Foto Show Bizz Press, Alex Bailey

About The Author

Related posts