Lipanj 06, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Miss Zadarske županije za Miss Hrvatske

Mia Štulić  SBP
U prekrasnom ambijentu Teatro bara u Zadru ovu održava se petu godinu zaredom Miss Zadarske županije te ćemo uskoro saznati koja djevojka će nastaviti natjecanje u finalu Miss Hrvatske krajem kolovoza u Malom Lošinju.
Ivana Mudnić Miss Hrvatske 2018.
Za izbor Miss Zadarske županije vlada veliko zanimanje, jer sve pobjednice su do sada bile u samom vrhu najljepših žena Hrvatske, a želja organizatora je ove godine da se kruna najljepše donese u Zadar.
Anja Bijelić
Podsjetimo, Miss Hrvatske je organizacija koja postoji od 1992. a tradicija postojanja manifestira se kroz sustav županija, što znači da smo jedina organizacija u Hrvatskoj koja njeguje 21 županiju te odličnu suradnju ima sa gradovima. Mnoge ljepotice Anica Martinović, Branka Bebić, Fani Čapalija, Vanja Rupena, Lejla Šehović, Maja Cvjetković, Aleksandra Grdić, Ivana Ergić, Josipa Kusić , Ivana Mudnić samo su neke od pobjednica ovog prestižnog izbora ljepote, stoga ćemo uskoro saznati da li će neka od zadarskih ljepotica biti na pragu da postane Miss Hrvatske.
Ana Colić
Finalistice Miss Zadarske županije će se predstaviti u modnim izlazima poznatih dizajnera Zorana Aragovića, Ivane JurićElle Dušević , Galka i mnogih drugi, a u glazbenom programu nastupiti će Antonija Šola i klapa Puntamika.
Antonija Bucić
Pobjednicu očekuju bogate nagrade među kojima i poklon paket zlatarnica Dominik, a odmah nakon izbora kreće u pripreme za finale Miss Hrvatske.
Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts