Lipanj 04, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Miss Šibensko-kninske županije za Miss Hrvatske 2019. u Skradinu

Maja Miss Hrvatske 2019.  SBP

Na  prekrasnom trgu uz samu skradinsku rivu u Skradinu održava se Miss Šibensko-kninske  županije  te ćemo uskoro saznati koja djevojka će nastaviti natjecanje u finalu Miss Hrvatske 2019. krajem kolovoza u Malom Lošinju na Kvarneru.

Miss Hrvatske 2018. Ivana Mudnić Dujmina
image-167566

Za izbor Miss Šibensko-kninske  županije vlada veliko zanimanje, jer sve pobjednice su do sada bile u samom vrhu najljepših žena Hrvatske vrlo često su ponijele i titulu najljepše kao Miss Hrvatske 2015. Maja Spahija.

Miss Hrvatske Ivana Mudnić Dujmina
image-167567

Podsjetimo, Miss Hrvatske je organizacija koja postoji od 1992. a tradicija postojanja manifestira se kroz sustav županija, što znači da smo jedina organizacija u Hrvatskoj koja njeguje 21 županiju te odličnu suradnju ima sa gradovima. Mnoge ljepotice Anica Martinović, Branka Bebić, Fani Čapalija, Vanja Rupena, Ivana Petković, Maja Cvjetković, Elena Šuran, Ivana Ergić, Josipa KusićIvana Mudnić samo su neke od pobjednica ovog prestižnog izbora ljepote, stoga ćemo uskoro saznati da li će neka od šibenskih ljepotica biti na pragu da ponovno postane Miss Hrvatske.

Miss Hrvatske 2019.  SBP
image-167568

Finalistice Miss Šibensko-kninske županije će se predstaviti u modnim izlazima poznatih dizajnera Zorana Aragovića, BUBA BU Designbutika My Life i  Galka, a u glazbenom programu nastupiti će Helena Bastić, Iva Spahija  i ženska klapa Rećina.

Klapa Rećina SBP
image-167569

Pobjednicu očekuju bogate nagrade, a odmah nakon izbora kreće u pripreme za finale Miss Hrvatske koje će se održati u Sisačko-moslavačkoj županiji u Top Termama Topusko.

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts