Svibanj 28, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Minimalizam i ljubav u novoj kolekciji nakita Ive Viljevac

Viljevac2

Iako ne postoji bolje doba godine za ljubav i dotjerivanje no što je to prosinac, poseban nakit uvijek će pronaći put do svojih poklonika. U ovu tvrdnju uvjerili su se poznavatelji dizajnerice Ive Viljevac iz čije je radionice ovih dana izašla kolekcija inspirirana jednostavnom, a opet moćnom porukom – ljubavlju.

 

Viljevac3
image-116087

 

Što odlikuje novu kolekciju? Iako minimalističkog pristupa, nakit ni u jednom trenutku ne odstupa od visokih standarda dizajna i izrade. Cijela kolekcija od srebra i srebra s pozlatom nastala je u Hrvatskoj, a usprkos dugom i zahtjevnom procesu izrade rezultati, kako s ponosom ističe Iva Viljevac, nisu izostali:

„Od iznimno kvalitetnih i elegantnih komada posebno bih izdvojila ručno lijevane, oblikovane i  polirane ring naušnice te ogrlice koje krasi privjesak u obliku srca ispunjenog crvenim emajlom. Crvenom bojom željeli smo istaknuti atribute hrabrosti, odvažnosti i snage koji će nadahnuti svaku modernu ženu. Za romantičarke tu su končane lucky charm narukvice te narukvice s perlama i motivima srca i zvjezdica, koji će razvedriti i najtmurnije dane i raspoloženje“ – poručila je Viljevac.

 

Viljevac1
image-116088

 

A kako bi vjerno slijedili duh prosinca i ponudili idealan božićni dar za svakoga, dizajnerica i njen tim kreirali su posebnu ambalažu u obliku kuglice za bor. Unutar tako osmišljene kuglice moći će se upakirati nakit iz bilo koje kolekcije uz prigodnu poruku po želji: „True friends fight for you, respect you, encourage you, need you, deserve you, stand by you“, „Love you to the moon and back“, „Find happiness in the little things“ ili „A very merry Christmas to you“. Jednako kao i kroz prateću kampanju, duh blagdana, dobre volje i ljubavi prisutan je na svakom koraku nove dizajnerske priče Ive Viljevac.

 

Viljevac4
image-116089

 

Nakit se može kupiti putem društvenih mreža Facebook (Iva Viljevac Fashion Jewelry) ili Instagram (ivaviljevac_jewelry), a uskoro će se moći nabaviti i putem webshopa na kojem se kupci već sada mogu registrirati kako bi ostvarili popuste (www.ivaviljevac.com).

 

U kampanji su sudjelovali: Model Ema Kovač; Make up: Matea Paulus; Hair: Aveda Perman Koncept; Photo i video: Karmen Poznić

 

 

Piše M.T Foto Karmen Poznić

About The Author

Related posts