Rujan 27, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Minimalistički pristup u novoj kolekciji vjenčanica domaćeg dizajna LUKABU

Lukabu _vjenčanica_vjenčanje_foto_Maps of light

Dizajnerica Marina Jerant uvijek je kreirala za žene koje vole biti primjećene, no ovaj put poigrala se s nešto drugačijim teksturama u dizajnu. Svi modeli nose jasan novi Marinin potpis – potpuno su očišćeni, jasnih su krojeva i minimalističkog stila.

 

 

 

 

Materijali koje dizajnerica Marina koristi su oni već tradicionalno rezervirani za vjenčanice – svila, saten, til i čipka, a dvije haljine iz lookbooka posebno se ističu 3D cvjetnim aplikacijama.

Hit kolekcije je off-the-shoulder model  od lepršave viskoze koja je već na listi čekanja zbog velikog interesa.

 

 

 

Lukabu _vjenčanica_vjenčanje_foto_Maps of light
image-187643

 

 

 

 

 

 

Na prvu jednostavna  kolekcija, traži prije svega da ozbiljno sagledamo svoj život i shvatimo što nam treba, što volimo a što nam stvara šumove u životu – polazne su misli dizajnerice, što je vidljivo u raznovrsnosti modela, spajanju suprotnosti koje na kraju dovode do potpunog sklada. U trenutku je sve kako bi i trebalo biti – opušteno, tijelu ugodno, a ujedno intuitivno i snažno.

 

 

 

 

 

Odlične su vijesti da Lukabu omogućava i međunarodnu dostavu pa ukoliko ste u potrazi za vjenčanicom koja će odisati vašom osobnošću, a nalazite iz izvan granica Hrvatske, posjetite stranicu www.lukabu.com dogovorite vjenčanicu koje je stvorena samo za Vas.

 

 

 

 

Make up potpisuje Aura Beauty Style

Hair Magis Studio

Model Petra Krpan

Fotograf Maps of light

 

 

Piše M.T Foto Maps of light

About The Author

Related posts