Svibanj 20, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Mini torbe nastavljaju vladavinu

torba

Sviđale vam se ili ne, mini torbice ćemo nastaviti viđati i u ovoj godini. Biraju ih brojne slavne dame poput Rihanne i Emily Ratajkowski, kao i modne blogerice i influencerice. Nesumnjivo će se za njih odabrati i domaće trendesetice.

mini torbe1 ss
image-156607

Minijaturne torbice možda nisu najpraktičniji izbor, no zato su zanimljivi modni dodatak koji, iako je malen, privlači pažnju i podiže kombinaciju. Kad bolje razmislimo, malene torbice nas spriječavaju da popunimo torbu nepotrebnim stvarima i ponesemo samo one nužne koje nam zaista trebaju.

mini torbe3 ss
image-156608

Možda je to jedan od razloga zbog kojeg se modne blogerice ne odvajaju od svojih mini torbica. Postale su hit prošle sezone, a čini se da će dominirati i u ovoj modnoj sezoni. Na pistama su nove modele predstavile dizajnerske kuće, a u ponudi high street kuća također su svoje mjesto pronašla nova izdanja mini torbica.

mini torbe2 ss
image-156609

Najpopularniji modeli u 2019. godine biti će oni koje krasi imitacija aligatorske kože, a uz njih su i one od pleksiglasa s uzorkom kornjačevine. Drveni detalji i modeli u obliku kovčega također će biti jedan od prvih izbora svih trendseterica.

Izvor Gloria.hr Foto screenshot, Show Bizz Press

 

About The Author

Related posts