Kolovoz 06, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Minea uvjerljivo “skinula” Joleta i oduševila publiku

minea

Prva emisija svjetski poznatog show-a Tvoje lice zvuči poznato oduševila je i Hrvatske gledatelje: gotovo njih 800.000 pratilo je sinoć transformacije Baby Dooksa kao Cockera, Marija Petrekovića u ulozi Mrleta, Vandu Winter kao Britney Spears, Andreju Andrassi u liku Lane del Rey, Giuliana u ulozi Miše Kovača, Ronalda Brausa kao Toma Jonesa, Jasnu Palić Picukarić kao Doly Parton, te Renatu Končić Mineu u ulozi popularnog Jole, koje je odnijela pobjedu.

Pobjednica prve epizode zabavno-glazbenog spektakla ‘Tvoje lice zvuči poznato’ napravila je vrhunsku atmosferu svojom transformacijom u Joleta.  Izvodeći “Bijelu boju” Minea se potpuno inkarnirala u splitskog zabavnjaka, besprijekorno ga skinuvši i motima i mimikom lica.

minea1
image-1203

Mineina transformacija oduševila je i žiri; komentari redom bili su ”apsolutno impresivno”, ”glumački senzacionalno”, a gostujući član žirija Mislav Čavajda bio je toliko iznenađen Renatinom transformacijom da je na kraju samo rekao: ”Zastrašujuće koliko ja mala razlika.

minea2
image-1204

Kao pobjednica prve epizode showa Tvoje lice zvuči poznato Minea je dobila priliku odabrati humanitarnu udrugu kojoj će Nova TV donirati 10.000 kuna. Minea je za donaciju odabrala ‘Hrvatsku udrugu za školovanje pasa vodiča i mobilitet’.

 

 

Piše: I.H. Foto: Screenshot

About The Author

Related posts