Rujan 27, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

MINAMI – novi brend za djevojčice koji će vas osvojiti na prvi pogled

Minami_foto_Luka Smuk

MINAMI predstavlja novi hrvatski brend namijenjen djevojčicama uzrasta 2-10 godina. Razigrani til, lepršavi volani i veseli motivi na površini tkanina pozivaju ih na igru dok im odvažni krojevi i kombinacije tkanina omogućuju da se istaknu u masi i zasjaju. Svaki model je unikatan i razvijan uz posebnu pažnju kod biranja tkanina kako bi im bilo omogućeno nesputano uživanje u svakom danu, dok će roditelji biti zadovoljni vrhunskom kvalitetom izrade.

 

 

 

“Ideja o stvaranju brenda MINAMI nastala je ubrzo nakon rođenja naše djevojčice. Gledajući kako raste shvatili smo da želimo stvoriti kvalitetnu, udobnu, lako održivu, a istodobno drugačiju odjeću”, kaže osnivačica brenda, konstruktorica s dugogodišnjim iskustvom u tekstilnoj industriji, Željka Šafran. “U svaki model uloženo je puno truda i ljubavi kako bismo zadovoljili očekivanja nove generacije roditelja koji žele kvalitetu ispred kvantitete.” 

 

 

 

 

Okosnicu nove kolekcije brenda MINAMI čine preslatke haljinice i odvažne jakne kod kojih dominiraju crna, bijela i ružičasta boja te pamuk i til. MINAMI modeli kreirani su za djevojčice uzrasta od dvije do deset godina, a razgledati ih možete na Instagramu i Facebooku.

 

 

 

 

Piše M.T Foto Luka Smuk

About The Author

Related posts