Rujan 23, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Mick Jagger: ‘Ne razmišljam o povlačenju’

article_big_1274449080Mick_Jagger_Rolling_Stones_freemusiccomputerdesktopwallpaper_1024

Mick Jagger je izjavio da ne razmatra mogućnost povlačenja sa scene, i da jedva čeka da snimi novi album s Rolling Stonesima.

Frontmen benda je o svojim planovima za budućnost govorio za časopis Rolling Stone, nakon što su se pojavile vijesti da će bend tokom godine krenuti na turneju po SAD-u.

Jagger je odbacio svaku mogućnost da se povuče: “Ne, sada ne. Sad razmišljam o novoj turneji. Ne razmišljam o povlačenju. Planiram niz turneja, tako da je odgovor ‘Ne, zapravo ne'”..

Jagger je također rekao kako bi bilo “jako lijepo” snimiti novi album s bendom, i dodao kako ima puno novih pjesama nastalih u protekle dvije godine: “Napravio sam stvarno dobre demo snimke za sve njih, i stvarno bih ih volio snimiti… Nadajmo se da će se to i desiti”.

Živahni Jagger je dodao i kako u slučaju da Rolling Stonesi neće snimati novi album, on će se upustiti u snimanje solo LP-a: “Jako bih volio snimiti album sa Stonesima. Ali ako do toga ne dođe, da. To je istina. Imam pjesme koje bi bile sjajne za Stonese, a imam i one koje ne bi bile savršene za Stonese”.

Bend u svibnju kreće na turneju koja će potrajati do srpnja. Prvi nastup održat će u San Diegu 24. svibnja, a nakon toga kreću u Dallas, Detroit i druge gradove, a turneja završava 15. srpnja na Le Festival D’Été de Québec. Članovi benda su natuknuli da bi na nastupima mogil svirati album ‘Sticky Fingers’ iz 1971., koji će koncem svibnja doživjeti deluxe i super-deluxe reizdanje s dosad neobjavljenim bonus pjesmama.

Ovo će biti prvi nastupi Rolling Stonesa nakon smrti saksofonista Bobbyja Keysa, koji je preminuo u 70. godini, a koji je ostavio veliki trag upravo na albumu ‘Sticky Fingers’.

Izvor: NME

About The Author

Related posts