Siječanj 19, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Michelle Williams dobila 1500 puta manju plaću od Wahlberga

Clipboard08

Svi su besplatno ponovno snimali scene, rekao je nedavno redatelj Ridley Scott (80) koji je morao zamijeniti glavnog glumca Kevina Spaceyja (58) s Christopherom Plummerom (88) u filmu ‘Sav novac svijeta’ radi seksualnog skandala.

Scott je dodao da će jedino platiti Plummeru koji još nije dobio svoju plaću. No američki magazin USA Today je otkrio kako je jedna od glavnih glumica Michelle Williams (37) ‘izvisila’ naspram svog kolege u filmu Marka Wahlberga (46). Williams je dobila oko šest tisuća kuna dok su Wahlbergu platili preko devet milijuna.

Navodno su glumčevi agenti pregovarali oko plaće za ponovno snimanje i zato je dobio čak 1500 puta veći iznos. Ista agencija zastupa i Williams pa ostaje pitanje zašto se nisu izborili za nju, a zasada nisu htjeli komentirati ovu situaciju. Glumica je imala najviše scena u filmu, a komentirajući snimanje rekla je kako se stavila potpuno na raspolaganje redatelju.

– Došla bih kad god i gdje god su me trebali. Dala bih im svoju plaću, odmore, što god im je potrebno jer jako jako cijenim cijeli ovaj naporan rad – istaknula je.

Wahlberg je prošle godine osvojio titulu najplaćenijeg glumca prema Forbesu sa svojih 421 milijuna kuna.

Williams se navodno nedavno zaručila za financijskog konzultanta Andrewa Youmansa. Pojavila se na dodjeli Zlatnih globusa sa dijamantnim prstenom u obliku srca i pokrenula glasine. Glumica ga ne skida s prsta ni na Bahamima gdje odmara s Youmansom.

Glumica ima kćer s Matildu (12) s tragično preminulim kolegom Heathom Ledgerom.

Izvor: 24sata.hr  Foto Screenshot

About The Author

Related posts