Rujan 26, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Michael Bublé – Ponosan sam što sam prvi put došao nastupiti kod kuće

Michael Buble - Zagreb_Foto Mimi Inhof

Dobra večer! Ponosan sam što sam prvi put došao nastupiti kod kuće. Jako sam sretan i što je obitelj večeras samnom jer smo bili na jednom hrvatskom vjenčanju. Večeras ovdje nećete vidjeti pirotehniku, neće zvijezde padati s neba jer ono što vrijedi je glazba, rekao je Bublé I oduševio 9500 obožavatelja u zagrebačkoj Areni. Pozdravni govor započeo je poljubivši zemlju čime je odao počast domovini svoga djeda Mihovila, rodom iz Trogira.

 

 

Michael Buble - Zagreb 16.09.2019
image-171884

 

 

 

Michael Bublé nastup u Hrvatskoj otvorio je hitom “Feeling Good”, a već od prvog takta publika je zapjevala u glas s kanadskom zvijezdom . Redali su se hitovi poput “Haven’t Met You Yet”, “My Funny Valentine”, “Forever Now”, a kako je i obećao, napravio je koncertni spektakl na kojem se slavila ljubav.

 

 

Michael Buble - Zagreb 16.09.2019
image-171885

 

 

 

 

 

Dvosatni nastup popraćen je animacijama ali i maestralnim izvedbama kako samog Michaela tako i vrhunskog orkestra te glazbenika koji su s njim dijelili pozornicu. Pauze između pjesama kratio je anegdotama, a rasplesani fanovi uživali su u njegovim hitovima iz 20 godina duge karijere.

 

Michael Buble - Zagreb 16.09.2019
image-171886

 

 

 

Buble se u Zagrebu očito dobro osjećao, a ljubav, koju tako često spominje u intervjuima, publici je iskazao šaljući im poljupce i fotografirajući se s njima. Iako se zbog sina Noaha, kojemu je dijagnosticiran rak, na nekoliko mjeseci povukao sa scene, povratničkom turnejom “An Evening With Michael Bublé” pokazao je i dokazao zašto ga smatraju modrnim Frankom Sinatrom i jednom od najvećih zvijezda današnjice.  Bubléova tuneja nakon Zagreba nastavlja se u Pragu, a posljednji koncert imat će u travnju sljedeće godine u Meksiku.

 

 

Michael Buble - Zagreb 16.09.2019
image-171887

 

 

 

Piše M.T Foto Miran Inhof

About The Author

Related posts