Lipanj 05, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Messi joj je kao dječak rekao da će biti njegova supruga: Pogledajte fotografiju slavnog para iz djetinjstva

Lionel Messi i Antonella Roccuzzo

Najbolji nogometaš svijeta Lionel Messi objavio je na svom Instagramu fotografiju iz djetinjstva zajedno sa svojom sadašnjom suprugom Antonella Roccuzzo.

Leo i Antonella upoznali su se kad je Messi-ju bilo pet godina, a njihova dugogodišnja veza svjetskim medijima nikad nije bila toliko zanimljiva s obzirom na to da se uz njih veoma rijetko vežu skandali.

Sretni par upoznao se preko Antonellinog rođaka Lucas-a , koji je bio Messi-jev najbolji prijatelj u djetinjstvu. Kako su se dječaci zajedno igrali, ponekad bi im se pridružila i slatka Antonella.

72751172_695204857627396_1650790699060166656_n
image-175170

 

Navodno je Messi još kao dječak, kad je upoznao sestričnu svog prijatelja, rekao da će ona jednog dana biti njegova supruga. Na kraju se upravo to i dogodilo… Godine 2017. u argentinskom Rosariju Leo i Antonella zakleli su se na vječnu ljubav i pred Bogom, na vjenčanju koje je bilo proglašeno vjenčanjem godine.

Događaj je u Argentini, pak, prozvan vjenčanjem stoljeća, jer u njegovoj rodnoj zemlji Messi-ja doživljavaju kao živog boga, najveću aktivnu nogometnu ikonu, jedinog koji se približio mitu velikog i genijalnog bivšeg nogometaša Diega Maradone . Leo i Antonella imaju troje djece.

 

Izvor Avaz.ba Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts