Veljača 25, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Mejaši predstavljaju novi spot za pjesmu „Ja još mogu!“

Mejaši Foto Tina Blagušević

Njihov posljednji singl „Blago nama“ koji je nastao tijekom turneje u Australiji oduševio je mnogobrojnu publiku i radijske urednike te je pronašao put do nacionalne top ljestvice HR TOP 40.

 

Mejaši Foto Tina Blagušević
image-166356

 

 

Sa svojim novim singlom „Ja još mogu“ u kojemu se zanimljivim izborom riječi – „Ja još mogu hvala Bogu, ne obara me ništa s nogu. Mogao bi danju noću, vino piti i ljubiti.. a sutra opet nastaviti“ – Mejaši opisuju lude ljetne dane i noći pred nama u pjesmi za koju smo uvjereni da će postati ljetni hit!

 

 

 

 

Autor pjesme je Denis Dumančić, tekst potpisuje Fayo, dok su na aranžmanu radili Branimir Mihaljević i Denis Dumančić.

 

Kako je dečkima bilo prilikom snimanja spota zadovoljno su komentirali: „Spot za ljetnu pjesmu “Ja još mogu” snimili smo na prekrasnim lokacijama čarobnog grada Primoštena gdje smo proveli dva dana u društvu glavne glumice Ane Friščić dok je iza kamere stajao režiser Petar Begović, a iza fotoaparata Tina Blagušević. Ovo je vesela ljetna pjesma baš u stilu Mejaša s kojom ćemo slaviti, piti, ljubiti i sve što ide uz to, a sutra opet nastaviti. Pjesma je bržeg ritma koji odmah poziva na ples kao što smo već do sada i naviknuli našu publiku pa vjerujemo da će naši koncerti ovo ljeto biti pravo ludilo.“

 

 

 

Piše M.T Foto: Tina Blagušević

About The Author

Related posts