Srpanj 15, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Meghan se oglasila prvi put nakon napuštanja kraljevske obitelji kako bi ponovno zasjenila Kate?

Meghan Markle

Meghan Markle možda je napustila kraljevsku obitelj, ali nije i šifru od svog i Harryjevog službenog profila na Instagramu.

Nakon što su se ona i suprug odrekli kraljevskih dužnosti te šokirali ostatak obitelji i javnosti, Meghan Markle i princ Harry kreću s normalnim i financijski neovisnim životom u Kanadi.

I dok se princ Harry oglasio na Instagramu već ranije kako bi najavio svoje šeste po redu Invictus igre, Meghan se odlučila javiti milijunima obožavatelja tek danas i to vrlo proračunato, barem tako tvrde stručnjaci.

Meghan Markle
image-181499

Naime, bivša glumica podijelila je nekoliko fotografija svog obilaska londonskog skloništa za životinje Mayhew koje je posjetila ranije ovog mjeseca, prije nego je izazvala burne reakcije napuštanjem pozicije iz kraljevske obitelji.

Zanimljivo, fotografije brižne Meghan osvanule su na društvenim mrežama nakon što je vojvotkinja Kate Middleton krenula na 24-satnu turneju po zemlji.

princ Harry i Meghan Markle
image-181500

 

Obzirom na priče koje kruže već mjesecima kako se ove dvije dame ne mogu smisliti, mnogi vjeruju kako je Meghan i ovo sve pomno isplanirala daleko od dvora, baš kao što je objavila onako važnu vijest za monarhiju na 38. rođendan vojvotkinje od Cambridgea.

S Meghan doista nema šale!

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts