Srpanj 10, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Meghan otkrila što zapravo misli o Kate

Meghan Markle

Meghan Markle povjerila se svojim najbližim prijateljicama te je istaknula kako bi stvari bile potpuno drugačije da mediji kritiziraju njezinu šogoricu Kate Middleton koliko nju kritiziraju trenutačno.

“Odnos kraljevske obitelji s medijima promijenio bi se da toliko kritiziraju Kate. Odavno bi već ugasili sve te zle jezike”, povjerila se Meghan prijateljima. Daily Mail piše kako je Markle uvjerena da bi situacija bila potpuno drugačija.

Prošloga tjedna Meghan i princ Harry objavili su kako više neće imati nikakva kontakta s britanskim medijima zato što oni ne poštuju Meghan i pišu negativne priče o njoj.

Iako su kružile priče da su svi u kraljevskoj obitelji bili iznenađeni njihovim potezom, Meghan ističe da se tome nitko ne bi trebao čuditi. Kaže da svi znaju što Harry misli o britanskim tabloidima te je odlučio napraviti takav potez kako bi zaštitio svoju obitelj.

Harryju i Meghan najviše je išlo na živce to što da su mediji blagonakloni prema Kate, a o Meghan uvijek govore negativno.

Svom ocu, princu Charlesu, i baki, kraljici Elizabeti, stalno se žalio na to kako mediji maltretiraju Meghan, a oni nisu napravili ništa kako bi promijenili kraljevski protokol.

 

Izvor dnevnik.hr Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts