Ožujak 24, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Meghan na prvoj službenoj dužnosti s kraljicom Elizabetom II

Meghan Markle i kraljica Elizabeta II ss

Meghan Markle stigla je s kraljicom Elizabetom u Cheshire, što joj je prva službena dužnost koju će obaviti bez supruga, princa Harryja. Na sjeverozapad Engleske stigle su vlakom, a odmah pri izlasku vidljiva je bila Meghanina modna transformacija. Baš kao i na rođendanu princa Charlesa, Meghan je i ovaj put nosila najlonke jer nije uobičajeno da članice kraljevske obitelji u javnost izlaze bez njih.

Meghan Markle i kraljica Elizabeta II ss
image-132391

 

Neurednu punđu, koja je dosad bila njen zaštitni znak, zamijenila je raspuštenom kosom, a pobrinula se i da za službenom događanju nosi haljinu (Givenchy) iako smo je prije vjenčanja često mogli vidjeti u hlačama. Pobrinula se i da prekrije ramena, što recimo nije učinila na spomenutoj vrtnoj zabavi u čast princa Charlesa. Nosila je clutch torbicu kako se ne bi morala rukovati sa svima koji joj priđu. Vojvotkinja je ispoštovala i pravilo da ne smije prebaciti nogu preko noge dok sjedi. Naime, noge mora zakriviti i spojiti, što je i učinila. Poznata po kršenju raznih kraljevskih tradicija i pravila, Meghan ih je ovaj put sve ispoštovala.

Meghan Markle i kraljica Elizabeta II ss
image-132392

Meghan Markle i kraljica Elizabeta II ss
image-132393

U Cheshireu su prisustvovale otvorenju mosta preko rijeke Mersey, jednom od najvećih britanskih infrastrukturnih projekata zadnjih godina te potom nastavile prema drevnome rimskom gradu Chesteru gdje su otvorile Storyhouse, kazalište, knjižicu i kompleks kina te prisustvovale plesnoj predstavi i pjevačkom nastupu školske djece. Nakon toga organiziran im je ručak u gradskoj vijećnici.

Izvor: RTL

About The Author

Related posts