Svibanj 31, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Meghan Markle nije briljirala na prvom poslu nakon kraljevskog života, kritičari objasnili što ne valja

meghan markle ss

Meghan Markle se na scenu filma vratila kao naratorica u dokumentarcu o slonovima, a kritičari su istaknuli kako se u svemu previše trudi da zadovolji gledatelje te nisu baš zadovoljni.

Priča prati slonicu Shani koja sa sinom Jomom ide kroz afričku pustinju Kalahari, a vodi ih Gaia, slonica koja je na čelu krda. Tijekom svog putovanja suočavaju se s brojnim izazovima, od nestašice vode, do napada predatora.

Vojvotkinja kojoj danas, kao i njezinom suprugu princu Harryju, prestaju kraljevske dužnosti, odradila je svoj prvi posao u filmskoj industriji nakon pauze od nekoliko godina. Snimala je u Londonu prošle jeseni, a ponudu je dobila direktno od producenata Disneyja.

meghan markle ss
image-185702

Kritičari kažu kako je Meghanin glas na granici dosadnoga, a dokumentarac koji će se na kanalu Disney+ početi prikazivati 3. travnja zasad ima tri zvjezdice. Ipak, neke kritike nisu toliko loše, obzirom da se brojni slažu kako Meghanin glas paše radnji dokumentarca, piše Daily Mail. Ocjena je na kraju svega prosječna, a publika će za dva dana moću dati svoj sud.

Meghan Markle i princ Harry u ponedjeljak su objavili posljednju poruku sa svog službenog kraljevskog profila, a par se preselio u Los Angeles gdje započinju novi život.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts