Rujan 29, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Meghan i Harry stigli u naše susjedstvo ali bez Archieja, udaje im se najbolja prijateljica

Meghan Markle i princ Harry

Vojvotkinja Meghan Markle i princ Harry navodno su sletjeli avionom u susjednu nam Italiju gdje se udaje njihova zajednička prijateljica, ujedno zaslužna i za njihovo upoznavanje, Misha Nonoo.

Prema tvrdnjama suradnice The Suna, novinarke i komentatorice britanske kraljevske obitelji Emily Andrews, par viđen pri dolasku u Rim, ali bez sina Archieja.

“Ptičica iz Italije mi je došapnula da su Harry i Meghan viđeni u Rimu kako bi prisustvovali sutrašnjem vjenčanju njezine najbolje prijateljice Mishe Nonno i američkog naftnog tajkuna Michaela Hessa. Archie nije bio s njima, vojvoda i vojvotinja malo uživaju samo prije nego u ponedjeljak krenu na afričku turneju. Lete u Cape Town, nakon čega će Harry posjetiti Botswanu, Angolu i Malawi prije nego se ponovno pridruži Meghan i Archieju u Johannesburgu”, napisala je Emily na Twitteru.

Modna dizajnerica Misha Nonoo jedna je od najbližih Meghaninih prijateljica, a udaje se za bogatog poduzetnika Mikeyja Jessa. Očekuje se da će vjenčanje biti luksuzno te da će se među uzvanicima naći brojne zvijezde i slavne face, među kojima se spominju imena Ivanke Trump i njezinog supruga, princeza Beatrice i Eugenie te pjevačice Ellie Goulding, piše The Mirror.

Prijateljstvo između Meghan i Mishe preraslo je i u poslovnu suradnju kada su zajedno radile na dizajneričinoj kolekciji “Smart Set fashion” koja je predstavljena proteklog tjedna u Londonu.

Upoznale su se u prosincu 2014. godine na sajmu umjetnica “Art Basel” u Miamiju, gdje su na prvu kliknule, plesale su i ispijale koktele cijelu noć.

Misha je također bila uzvanica Meghanina i Harryjeva vjenčanja kao i gošća darivanja njihova, tada još nerođenog djeteta u New Yorku.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot,Twitter

About The Author

Related posts